Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kim vurdu seni...Bende akşama kadar uyumak istiyordum ama vurdular uyutmadılar.... Hainler.
Bilmiyorum valla tanımıyorum ama garip bi şekilde kurşunların yarısı dışarıda kalmıştı ve elimle yokladığımda hissediyordum.. Korkunçtu tripofobim tutuyor nedense aklıma geldiği ankim vurdu seni...
burada hava çok güzel.Sen de mi bok gibi havada örümcek kafalı bi iş verenin diretmesiyle işe gidenlerdensin yoksa…?
Sanırım patrona ve mekana bi diss yazıcam…
ayy tamam tamam aklına gelmesin, korkunç gerçekten. hayır olsun deyip geçelimBilmiyorum valla tanımıyorum ama garip bi şekilde kurşunların yarısı dışarıda kalmıştı ve elimle yokladığımda hissediyordum.. Korkunçtu tripofobim tutuyor nedense aklıma geldiği an
Ora nere ya? Afrikada değilsen hava çok güzel falan olamaz.. olmamalı… az önce ağzımdan çıkan buhar katılaşarak ayağıma düştü burda benim!!burada hava çok güzel.
dediğin şeyi yarın yapacağım. : )))
Çanakkale: )Ora nere ya? Afrikada değilsen hava çok güzel falan olamaz.. olmamalı… az önce ağzımdan çıkan buhar katılaşarak ayağıma düştü burda benim!!
Sprey dimi şeffaf şişe ?Dişime uyuşturucu sıktım boğazıma kaçtı yanlışlıkla hep, ölüyorum sandım.....
@narkotikDişime uyuşturucu sıktım boğazıma kaçtı yanlışlıkla hep, ölüyorum sandım.....
aynen şeytanımm vemcaine markası şeffaf içindeki karışım....Sprey dimi şeffaf şişe ?
Sjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjssjaynen şeytanımm vemcaine markası şeffaf içindeki karışım....
TUTUKLANDIK EY HALKIM.....@narkotik
@egm