O Değil de...

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü

En cok bunu kullandim Lari, ama farkli bir sey ariyorum simdi. (Dior- J'adore Eau de Parfum). Evet, ciceksi koku seviyorum, yasemin ozellikle.

Niye boyle mal gibi yazi stili oldu bilmiyorum :d
az önce sephora’da versace’nin yeni bir parfümünü denetti bana yamyam bi satıcı, notalarında yasemin vardı ama bitki çayı gibi kokuyordu, denetirlerse sakın kanma… ben daha çok pudralı seviyorum diye bütün chloe parfümlerine boğdu ama sephoracılar aşırı yamyam olduğundan parfümlere odaklanamıyorum. elimde beş yüz koku hangisi hangisiydi fikrim yok, bomboşşş… yves rocher’nin direkt jasmin diye bi kokusu vardı shiniko ama baya baya yasemin, bi bak istersen ona ama bak baya yasemin…
edit: he lari yazmış zaten evet o işte, sanki çiçek direkt senmişsin gibi kokuyo. evidence benim favorim bu arada orada, kalıcılığı için duş jeli + losyonuyla kullanırsan iyi olur yoksa uçup gidiyo. :(
IMG_7891.jpeg

O zaman sana şimdi kullandığımı önereyim, gül içerikli gerçi, çok fresh. Loccitane Rose. bunun yasemin içerikli olanı da vardı. Bir de burberry body seversin galiba. Onda da çiçeksilik vardı. Yves Rocher’in yine yaseminli harika bir kokusu var, dur ismini bulayım: tendre jasmin. Evidence da çiçeksilik içerir. Bunların hepsini çiçek sevmememe rağmen çok severek ve isteyerek kullandım. Bu kadar öenerebiliyorum çiçeksilerde.
Gul kokusunu ve vanillayi pek sevmiyorum ben, ama yves rocher’i deneyecegim. Cok tesekkurler Lari <3

Sihirli Annem in Çilek'i evlilik teklifi almış. Dizi yayınlanırken Çilek benden oldukça küçüktü, büyüdü, evleniyor ve ben hala bekar bi birey olarak bazen Sihirli Annem izliyorum jfkdjd

Hakan Çalhanoğlu'nun oynadığı Zeybek üstüne tanımıyorum. Uzun zaman adama aşık gezmiştim.....

Geri