EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
İyiyim sağolasınİyiyim çok şükür sen nasılsın
Sıcaklarla cilveselıyoruz ama topal ayaklada pek beceremiyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyiyim sağolasınİyiyim çok şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun :/İyiyim sağolasın
Sıcaklarla cilveselıyoruz ama topal ayaklada pek beceremiyoruz![]()
Uyusma bundan olmasın..kız herkes güzel güzel konuşuyo niye bunu attın şimdi bana sjsjks, ben sürekli hasta oluyom diye miiyi olcaz…
az önce sephora’da versace’nin yeni bir parfümünü denetti bana yamyam bi satıcı, notalarında yasemin vardı ama bitki çayı gibi kokuyordu, denetirlerse sakın kanma… ben daha çok pudralı seviyorum diye bütün chloe parfümlerine boğdu ama sephoracılar aşırı yamyam olduğundan parfümlere odaklanamıyorum. elimde beş yüz koku hangisi hangisiydi fikrim yok, bomboşşş… yves rocher’nin direkt jasmin diye bi kokusu vardı shiniko ama baya baya yasemin, bi bak istersen ona ama bak baya yasemin…En cok bunu kullandim Lari, ama farkli bir sey ariyorum simdi. (Dior- J'adore Eau de Parfum). Evet, ciceksi koku seviyorum, yasemin ozellikle.
Niye boyle mal gibi yazi stili oldu bilmiyorum :d

bence hareketsizliğe ve sabit olarak elin sürekli aynı pozisyonda durmasına bağlı olarak yaşanan bir sinir sıkışması bu. doktor değilim ama bence öyle… seninki bi tık ilerisi sadece korkma :/Uyusma bundan olmasın..
Gul kokusunu ve vanillayi pek sevmiyorum ben, ama yves rocher’i deneyecegim. Cok tesekkurler Lari <3O zaman sana şimdi kullandığımı önereyim, gül içerikli gerçi, çok fresh. Loccitane Rose. bunun yasemin içerikli olanı da vardı. Bir de burberry body seversin galiba. Onda da çiçeksilik vardı. Yves Rocher’in yine yaseminli harika bir kokusu var, dur ismini bulayım: tendre jasmin. Evidence da çiçeksilik içerir. Bunların hepsini çiçek sevmememe rağmen çok severek ve isteyerek kullandım. Bu kadar öenerebiliyorum çiçeksilerde.
Ay kizlar bana yeni parfum lazim. Sevdiginiz parfumleri yazsaniza. Dun alisveris icin ciktim yine hicbir sey bulamadan geldim![]()
Salsa daha çekiciZeybek oynayan bilen ve hakkini veren erkek tatlılığı evet
Nereye kusuyoruzSalsa daha çekici
uzun yazılarını okumuyoruz ki beğenip geçiyoruz.Melo nun ùşenmeden uzun yazmalarina puaniniz kac
olması gereken bu, yazanın bir yüzü beğenmeyenin iki yüzü kara…uzun yazılarını okumuyoruz ki beğenip geçiyoruz.
Durduk yere kararmayalım şimdi iki hafta sonra düğün varolması gereken bu, yazanın bir yüzü beğenmeyenin iki yüzü kara…