O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Kahkül kestirmeye gelmiştim
Bi kızın saçları rapunzel gibi görünce fön cektircek sandim , kısacık kestiriyo su an ben bile üzüldüm

Kahkül kestirmeye gelmiştim
Bi kızın saçları rapunzel gibi görünce fön cektircek sandim , kısacık kestiriyo su an ben bile üzüldüm
yüksek ihtimalle sevgilisinden ayrılmış ve depresyondadır…
ve yine yüksek ihtimalle kestirmeden önce ya da kestirdikten hemen sonra twitter’a gidip
“saçını upuzunken kısacık kestiren kadın hayatını değiştirmek üzeredir” ya da “upuzun saçlarını bir anda küt kestiren kadın sana neler yabmaaaz bolllom” twiti atmıştır, şaşmaz. :d

Insanların, başka insanların calisip, calismadigina bir meslek sahibi olup olmadiklarina neden bukadar takiliyor anlamis deilim cocuga bide diolarki 34 yasina gelmissin calismayi dusunmuomusun artik olm belki cocuk faiz yiyor veya babaparasi yiyor sizi neden bukadar ilgilendiriyor bu konu vallahi womensler cok cringe gelio artik gozume ya hddhhdhs

34 yasina gelmissin gencde deilsin artik neden calismiosun dedi bide Masadan kalkip zor kactim cocuga uzuldum yeminle bruh moment

Niye dongusel ablam
Tribe giriyosan yazdiklarimdan òtùrú yoksayabilirsin aplam bi bitmediniz yeminle xf

Üff alınmış ya.dddd

Yok abi anlaşılmıyorum, anlamıyorlar. Kendi kendime oynamaya devam.ddd

Akrep burcu bide aman aman anlasamayiz zaten sen kendi kendine oyna .d

Buraya geleli 2 ay oldu ben hala kim kadın kim erkek anlayamıyorum sjxxjd
Ya profillere bakıyorum ya da sürekli soruyorum bu kadin mi bu erkek mi diye :DDD
Niye belirgin degil ki nickleriniz avatarlariniz

Benim eski post’ları incelersen çözersin.
Benim yürüdüklerim kadın.
Bana yürüyenler erkek.

Neler duyuyorum Altan? Kendi kendine yazmış, oynamış bir de üstüne gerçekliğine inanıp çevresindekilere anlatmış. Ben de diyorum nereden geliyor bu sirke kokusu.

Gùzelim Elmas ùye rankindaki ùyeler , mesajlarini sure siniri olmadan duzenleyebiliyordu o ozelligimizide Kaşla gòz arasinda almislar insan bi haber verir bi sebeb Sunar djdjsjsj

Neler duyuyorum Altan? Kendi kendine yazmış, oynamış bir de üstüne gerçekliğine inanıp çevresindekilere anlatmış. Ben de diyorum nereden geliyor bu sirke kokusu.
Bak bunu merak ettim işte.: )))
Kim, ne, nasıl, nerede, kiminle, ne yapmış?

Geri