O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Yok ben ya uygulamadan ya da çevreye baktırıyorum. Zaten çok inanmam ama işte yine de insan baktırıyor. Hdjjd
Ben bir ara Adanalı bir falcıya baktırmıştım. O baya iyiydi…

hastanede olmak bile insanı hasta etmeye yetiyor. hastane kokuyorum diye çıldırarak duşa girdim, ama hala burnuma o hastane kokusu geliyor... ÇILDIRCAMM!1!1

Yok ben ya uygulamadan ya da çevreye baktırıyorum. Zaten çok inanmam ama işte yine de insan baktırıyor. Hdjjd
Ben bir ara Adanalı bir falcıya baktırmıştım. O baya iyiydi…
Memeleri kocaman mıydı kadının?

Erkekti ve Kıbrıs’ta baktırdım. Değişik bir oğlandı. Ölmüş geri gelmiş. Öyle diyordu hdjdnd
Sen de buna inandım deme, falcı değil de üfürükçü biriymiş o :)
Adana'nın meşhur falcısı benim tanıdık, o yüzden sana dedim koca memeli mi diye.. kadın bir numara.

Adana'nın meşhur falcısı benim tanıdık, o yüzden sana dedim koca memeli mi diye.. kadın bir numara.
Adanayı bilmiyorum ya öyle denk geldi o da. Biraz ürkerdik de kafasında bayandelik vardı ndjjfn

Memelerin gücü adına diye espiri yapasım geldi. :D

O değil de;
Bursa için hava -‘ye indi, üşüyeceğiz artık. :/

hastanede olmak bile insanı hasta etmeye yetiyor. hastane kokuyorum diye çıldırarak duşa girdim, ama hala burnuma o hastane kokusu geliyor... ÇILDIRCAMM!1!1

ohooo sen eskide kalmisin ya
o eski temizlik eski düzenmi var ya
sen dua et seni 3kisilik bir odaya tikip milletin horultusunu kokusunu hiss ettirmesinler
birde pis bir almana denk gelirsen yandin gittin
dusu tuvaleti 3kisi ortak kullanirsiniz tiskine tiskine

kolaylikla kolay gelsin

dün hayırlı cumalar demeseydim eğer bugün kaşsız olarak hayatıma devam edecektim, allah tarafından korundum resmen… kaşında boya unutup keyif yapmak neyine senin? iki gıdım tüyü de yok edecektik, rezalet…

Geri