Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oha cidden mi? Nasıl verebiliyor…Bu tarihine kadar veriyor.. :dd
Bana iki tarih verdi ikisi çıktı.. :ddOha cidden mi? Nasıl verebiliyor…
İyiymiş. Ne kadara bakıyor?Bana iki tarih verdi ikisi çıktı.. :dd
Belki denk geldi..
Turnuvaya katil..İyiymiş. Ne kadara bakıyor?
Ben okey anlamıyorum ki kdkjdTurnuvaya katil..DD
olsa da katılsak…Yeni turnuva yok mu..
Memeleri kocaman mıydı kadının?Yok ben ya uygulamadan ya da çevreye baktırıyorum. Zaten çok inanmam ama işte yine de insan baktırıyor. Hdjjd
Ben bir ara Adanalı bir falcıya baktırmıştım. O baya iyiydi…
Erkekti ve Kıbrıs’ta baktırdım. Değişik bir oğlandı. Ölmüş geri gelmiş. Öyle diyordu hdjdndMemeleri kocaman mıydı kadının?
Sen de buna inandım deme, falcı değil de üfürükçü biriymiş oErkekti ve Kıbrıs’ta baktırdım. Değişik bir oğlandı. Ölmüş geri gelmiş. Öyle diyordu hdjdnd
Adanayı bilmiyorum ya öyle denk geldi o da. Biraz ürkerdik de kafasında bayandelik vardı ndjjfnSen de buna inandım deme, falcı değil de üfürükçü biriymiş o
Adana'nın meşhur falcısı benim tanıdık, o yüzden sana dedim koca memeli mi diye.. kadın bir numara.
Memelerin gücü adına diye espiri yapasım geldi.Sen de buna inandım deme, falcı değil de üfürükçü biriymiş o
Adana'nın meşhur falcısı benim tanıdık, o yüzden sana dedim koca memeli mi diye.. kadın bir numara.
hastanede olmak bile insanı hasta etmeye yetiyor. hastane kokuyorum diye çıldırarak duşa girdim, ama hala burnuma o hastane kokusu geliyor... ÇILDIRCAMM!1!1
Sen ölmüşsün ağlayanın yok…Ya Kadıköy çok kalabalık ya da benim emeklilik vaktim gelmiş