Benim arpacıklarla yarışır khkgkhhghgYaprak saramaması xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim arpacıklarla yarışır khkgkhhghgYaprak saramaması xd
Şuraya üzüldümneyse benim fena halde dişim ağrıyor. laz ziya'nın da dediği gibi: devlet dediğin çürük dişli adamdır. ağrısı zonklayıp beynine vurmadıkça hatırlamaz. beynine vurduğunsa ise eş, dost, ahbap tanımaz...
kahve yapBu saatte uykum geldi. Kendime sinir oluyorum bu yüzden yarın tatil tatil aloooo
Yattım vallah kalkmaya üşenirim :dkahve yap

ben de gök mü gürlüyor diyorum meğer senin çarpıntınmışİki türk kahvesi iki filtre kahve ölmem inşallah
Sağlam bir kazık yiyince akıllanırsın. Dövmeye gerek kalmaz jdjjfjfBu forumun bi kaç kızından çok fena dayak yicem onun farkındayım...
Yok yok bana sağlam bi kazık atamazlar, oturturum o kazığa artık bunu çok iyi biliyorlar jfkdjSağlam bir kazık yiyince akıllanırsın. Dövmeye gerek kalmaz jdjjfjf
gelinlik seçerken mi karar verdin buna ad.asdasfYok yok bana sağlam bi kazık atamazlar, oturturum o kazığa artık bunu çok iyi biliyorlar jfkdj
Kızım sus yangına körükle gidiyorsun bayramdan sonra Sim geliyo sonra Stockla buluşcaz bunlar bana meydan dayağı atacak o görsel yüzünden hayatım tehlikede diyom anlamıyonuz mu jfkdjdkgelinlik seçerken mi karar verdin buna ad.asdasf
aaa, farkında değilim ki.Jzkkzjzjz@Stockholm Sendromu napıyon kız gün aşırı profiline bıraktığım mesajı mı begeniyorsun her gün bildirim geliyor hop kendimi senin profilinde buluyorum ahagagafdgdgffs