Neamish
Üye
o degil de salon kapalı mı acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haber verseydin canım.. gerçek erkek olarak gelirdim..Dolapta kola vardı,yemekte içelim dedik açamadım öyle sıkı ki açılmıyor kapağı.
Erkektir, gücü vardır dedim kardeşime götürdüm, ayy elim acıdı bu ne ya, dedi....
Vazgeçtim dolaba geri koydum....
Artık evdeki herkes deneyecek sırayla bakalım....Haber verseydin canım.. gerçek erkek olarak gelirdim..
Kafein alımına dikkat et. Derin uyku süreni azaltıyor ve bu da dinlenemeden uyanmana sebep oluyorBeni kesin gece dövüyorlar yok böyle bir ağrı ya
Bir de bişi sorcam sabah bebek gibi uyananız var mi gerçekten kaçta yatarsam yatayım hep uykumu alamadan uyanıyorum ya bide yorgun oluyorum nasıl çözcem ben bunu
Uyku ilacı alim miKafein alımına dikkat et. Derin uyku süreni azaltıyor ve bu da dinlenemeden uyanmana sebep oluyor
Uyku ilacı hakkinda bir şey bilmiyorum. kullanmadım.Uyku ilacı alim mi
Ben kullandım tam 8saat yatırıyor sonra bebek gibi uyanıyorsunUyku ilacı hakkinda bir şey bilmiyorum. kullanmadım.
Beyine zarar veriyor...Ben kullandım tam 8saat yatırıyor sonra bebek gibi uyanıyorsun
9 gibi alıyorsun 10 11 gibi uyuyorsun melatonin salgılanıyor ee buna sevindiğim için bir de serotonin de salgılanıyor falan (climax hocam görmesin yazıyı)
atom içmişsin gibi uyanıyorsun çokzel…
Uyku ilacı mı offBeyine zarar veriyor...
Belki bir gün denerimBen kullandım tam 8saat yatırıyor sonra bebek gibi uyanıyorsun
9 gibi alıyorsun 10 11 gibi uyuyorsun melatonin salgılanıyor ee buna sevindiğim için bir de serotonin de salgılanıyor falan (climax hocam görmesin yazıyı)
atom içmişsin gibi uyanıyorsun çokzel…
Evet, Beynime birşey olmaz çok kullanıyorum diyorsan devam et. Bence kullanıyorsun.Uyku ilacı mı off
HımmmmEvet, Beynime birşey olmaz çok kullanıyorum diyorsan devam et. Bence kullanıyorsun.
Karga mı ? O nerden çıktı canım@Ahura sus sus. Herkes görmüş seni. Karga bile… bana atmadın…