O Değil de...

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Pazar gününe kadar yolu var diyorlar,neyse ki göz gözü görmeyecek kadar yoğunluğu yok.

benimkiyle bi ara gözleme yiyelim
gözlerine bakarak

Dolapta kola vardı,yemekte içelim dedik açamadım öyle sıkı ki açılmıyor kapağı.
Erkektir, gücü vardır dedim kardeşime götürdüm, ayy elim acıdı bu ne ya, dedi....
Vazgeçtim dolaba geri koydum....
Haber verseydin canım.. gerçek erkek olarak gelirdim..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Beni kesin gece dövüyorlar yok böyle bir ağrı ya
Bir de bişi sorcam sabah bebek gibi uyananız var mi gerçekten kaçta yatarsam yatayım hep uykumu alamadan uyanıyorum ya bide yorgun oluyorum nasıl çözcem ben bunu

Beni kesin gece dövüyorlar yok böyle bir ağrı ya
Bir de bişi sorcam sabah bebek gibi uyananız var mi gerçekten kaçta yatarsam yatayım hep uykumu alamadan uyanıyorum ya bide yorgun oluyorum nasıl çözcem ben bunu
Kafein alımına dikkat et. Derin uyku süreni azaltıyor ve bu da dinlenemeden uyanmana sebep oluyor

Uyku ilacı hakkinda bir şey bilmiyorum. kullanmadım.
Ben kullandım tam 8saat yatırıyor sonra bebek gibi uyanıyorsun
9 gibi alıyorsun 10 11 gibi uyuyorsun melatonin salgılanıyor ee buna sevindiğim için bir de serotonin de salgılanıyor falan (climax hocam görmesin yazıyı)
atom içmişsin gibi uyanıyorsun çokzel…

9 gibi alıyorsun 10 11 gibi uyuyorsun melatonin salgılanıyor ee buna sevindiğim için bir de serotonin de salgılanıyor falan (climax hocam görmesin yazıyı)
Beyine zarar veriyor...

Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Delirmeye ramak kaldı…

Belki bir gün denerim

Geri