O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
12 saat veya 24 saat olarak kaldı, o konuda güncelleme yapılmayacak.

Çünkü bazı arkadaşlarımız SEO dengisini bozuyor sabaha kadar post düzenleyerek.
Sabaha kadar post düzenlemek nedir arkadaş ben bazen yazım hatalarını ara sıra da anlıktaki postlarina düzenliyorum 🤦🏻 olan bana oldu desene dd

buna bile alıştık. Başımıza her gelene alıştığımız gibi Adım başı polisti Tunalı

Ekli dosyalar

• IMG_9575.jpeg
    IMG_9575.jpeg
    415.2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_9574.jpeg
    IMG_9574.jpeg
    224.3 KB · Görüntüleme: 8
Sıfır yaratıcılık... Çok fazla tekrar var artık işte...

Sabah sabah adamın biri maske takmış geldi ofise bu işi yapıyor musunuz diyor hayır diyorum aynı soruyu bir daha sordu hayır dedim dönüp durmaya başladı ofisin içinde...
Sonrasında boş kağıt var mı dedi verdim bu sefer çakmak var mı yok boş bardak var mı neyse bekleyin dedim telefonla görüşüp geleceğim öyle deyince çıkıp gitti..
Masaya bir adet kozalak bırakmış neyin kafasındaydı acaba..

Sabah sabah adamın biri maske takmış geldi ofise bu işi yapıyor musunuz diyor hayır diyorum aynı soruyu bir daha sordu hayır dedim dönüp durmaya başladı ofisin içinde...
Sonrasında boş kağıt var mı dedi verdim bu sefer çakmak var mı yok boş bardak var mı neyse bekleyin dedim telefonla görüşüp geleceğim öyle deyince çıkıp gitti..
Masaya bir adet kozalak bırakmış neyin kafasındaydı acaba..
iyi ateşe vermemiş:(

kadın kocasını davar keser gibi 15 parçaya bölmüş. zorlanmadın mı diyen hakime de evde kurbanı ben keserdim, zor olmadı demiş.

Geri