O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Benim keşfetime de senden düştü o halde sanırım görünce izlemeden geçemiyorum

olabilir cano, algoritma nasıl çalışıyor aklım ermiyor. Benim keşfetimde Kızılcık Şerbeti de var kdjdj benim Kızılcık Şerbeti’nin bir bölümünü izlemişliğim ya da search yapmışlığım yok, belki ya da demek ki bana da arkadaşlarımdan düşüyor

olabilir cano, algoritma nasıl çalışıyor aklım ermiyor. Benim keşfetimde Kızılcık Şerbeti de var kdjdj benim Kızılcık Şerbeti’nin bir bölümünü izlemişliğim ya da search yapmışlığım yok, belki ya da demek ki bana da arkadaşlarımdan düşüyor
Benim çevremden izleyen yok demek ki bende o hiç yok sjsj

Kemerimin kopması çok kötü oldu.
3 saattir yoldayım ve pantolonu çekiştirip duruyorum.
İnşallah sosyal medyada birileri videomu çekip sapik eli cebinde pantolonu çekiştirip duruyordu demez.
Amin.
Kib

Sigara almayi unutmusum ya üf simdi kim tekrar cikacak disari

Yillik izin devlet meselesine dondu .

İnsanın yaşamak için bir sebebi olmalı. Sebep yoksa odundan, taştan farkın kalmıyor. Lezzet yok, his yok. Sadece nefes alan bir israf organizmasına dönüyorsun.

Yeni Mesajlar'da devam eden sayfa numaralarına ne oldu?

Bir süreliğine olmayacakmış mobilsen menüden neler yeni-yeni mesajlar sekmesinden bakabilirsin

Yetki almaya giriş adımı 1 +
Mobil değilim, pcden giriyorum şu an. Neler Yeni kısmından girince görülüyor. Yeni Mesajlar kısmına tıklayınca görülmüyor.
Ay bi acayip işler, adapte olamıyorum artık.dd

Üyelere hakaret etti diye, azalar banlanıyor, aklıma şey geliyor, hani tüm forumun geçmişini filan,
Kim kime hakaret ediyor, niye ediyorsunuz ya, gelin içelim, içince hayat gayet güselm.

Geri