angie
Elmas Üye
Benim dışımda herkes bir bomba patlatır da ben yine patlatamam… fjjfnfOlsun, yakında bombayı patlatacaksın.. haberi geldi.
Mükremin bile manita yapmış, düşün…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim dışımda herkes bir bomba patlatır da ben yine patlatamam… fjjfnfOlsun, yakında bombayı patlatacaksın.. haberi geldi.
Senin bomba patlarsa yer yerinden oynar, yerküre sarsılır. O yüzden aman ha diyorum.Benim dışımda herkes bir bomba patlatır da ben yine patlatamam… fjjfnf
Mükremin bile manita yapmış, düşün…
Kimmiş o? Beni hep meraklandırıyorsun. Bu yazdığına göre Ronaldo manitasını bırakıp beni alacak diye yorumladım… fnnfnfSenin bomba patlarsa yer yerinden oynar, yerküre sarsılır. O yüzden aman ha diyorum.
Ronaldo olmaz, Cin Ali bile okumamıştır o canım. Sana Ergin Keleş gibi biri lazım, futbolcu tarzında bakarsak.Kimmiş o? Beni hep meraklandırıyorsun. Bu yazdığına göre Ronaldo manitasını bırakıp beni alacak diye yorumladım… fnnfnf
O kim? İlk kez duydum…Ronaldo olmaz, Cin Ali bile okumamıştır o canım. Sana Ergin Keleş gibi biri lazım, futbolcu tarzında bakarsak.
Çok kültürlü bir topçu.O kim? İlk kez duydum…
CV'ye bağlı.@Lefty işe alım yapıyor musun![]()
ben de insan kaynakları direktörü vibe ı aldımBen @Lefty nin bir firmada yönetici pozisyonunda olduğunu düşünmekteyim. Mühendis vibe’ı da var ama ilk tahminime daha yakınım kfjd