Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne olmasını istediğinizi söylerseniz beyler nasıl bir bakım istiyorsunuz mesela parlak olsun dökülmesin falan fistan:p
look, little little in to the middle.ne olmasını istediğinizi söylerseniz beyler nasıl bir bakım istiyorsunuz mesela parlak olsun dökülmesin falan fistan:p
aa kaşların raskonun kaşlarına benziyo...... yosuncuğum, kaş için de bi kürün yok mu sevabına.ldksjf
Tatlım mecid efendi kaş kirpik serumu cok iyi zaten içindeki yağlar lazım hazırı varken daha uygun olur tavsiye ederimaa kaşların raskonun kaşlarına benziyo...... yosuncuğum, kaş için de bi kürün yok mu sevabına.ldksjf
Kullandın mı bunu?Yeni bir şampuan keşfettim sanırım artık vazgeçemeyeceğim
![]()
ELLESTY Vegan Sülfatsız Tuzsuz Parabensiz Şampuan 900 ml - Fiyatı, Yorumları
ELLESTY Vegan Sülfatsız Tuzsuz Parabensiz Şampuan 900 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
ELLESTY Argan Yağı Saç Kremi 900ml - Fiyatı, Yorumları
ELLESTY Argan Yağı Saç Kremi 900ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tuzsuz , Sülfatsız , parabensiz tam saç dostu :=)
Yılmaz cidden bu son şampuanlar çok iyi tam saç dostu ben biraz daha kullanayım istersen sana haber veririm:p
Dalin yetişkin insanların saçında kullanılmaz bebeğim:=) sertleştirir ben dalini makyaj silmede ve ayaklarımı yıkarken kullanıyorumKullandın mı bunu?
Ben dalin kullanıyorum. skljs
Bana iyi geliyor. Gliss de iyi geldi sanki. Benim saçım her türlü sert ya. Krem kullanmayı da sevmiyorum.Dalin yetişkin insanların saçında kullanılmaz bebeğim:=) sertleştirir ben dalini makyaj silmede ve ayaklarımı yıkarken kullanıyorum![]()
gliss evet iyi ama sürekli kullanma aralıklarla kullan:pBana iyi geliyor. Gliss de iyi geldi sanki. Benim saçım her türlü sert ya. Krem kullanmayı da sevmiyorum.