Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Muhteşem yeni bir şey daha keşfettim yaaa:=)
Saçlarınız çok yıpranmış nem etkisini kaybetmiş sertleşmiş iseeeee;
Gliserin, hindistan cevizi yağı ve üzüm çekirdeği yağı ile saçını yıka daha sonra bu karışımı sür ve 15 dk bekle farkı fark et :=)

Sade kıvırcık saçlar için değil tüm saç tipleri uygulayabilir...

• Beğen
Tepkiler: ne
Gliserin başlı başına bir faktör zaten. Saçını atar mısın bakmak istiyorum kıvırcıklığına :) merak ettim öylesine :)

Saçını at nedir ya resmini çeker misin : D

screenshot_20211205-183047_gallery-jpg.49294

screenshot_20211205-183109_gallery-jpg.49293

uğraşılmamış hali bu :D

Gerçekten kıvırcıkmış rengi çok hoş yoSun bide gözlerini. Mi atsan merak işte : D

Kırılgan, mat ve kuru saçlara sahip olanlar için mükemmel bir tarif çünkü saç tellerini derinlemesine tedavi edecek bileşenler içeriyor.

MALZEMELER:
1 kaşık elma sirkesi
1 kaşık bal
1 kaşık hindistan cevizi sütü
Saçınız için ideal miktarda maske (KULLANDIĞINIZ HERHANGİ BİR SAÇ BAKIM MASKESİ)

30 dakika bekletin, durulayın hepsi bu:=)

Nemlendirici özelliği olan diğer bir tarif:
Yarım avokado
100 ml süt
Bu iki malzemeyi blenderda güzelce özdeştirelim daha sonra daha güzel bir kıvam alması için süzgeç kullanarak parçacıkları dışarda bırakalım ..
Hazırlamış olduğumuz karışıma 2 yemek kaşığı veya saçınızın çokluğuna göre saç bakım maskesi ekleyelim ve 1 kaşık sızma zeytin yağ ekleyip karışımı iyice özdeştirelim.
20 dk beklet ve yıka ...
Denendi mis gibi saç nemi kazanınca bukleler daha hoş oluyor.
Düz saçlarda daha parlak ve daha bakımlı.

Parlaklık ve nem için bir tarif daha.
Malzemeler:
2 yemek kaşığı saç bakım maskesi
hindistan cevizi sütü

1 kaşık zeytinyağ

hepsini karıştır özdeştir ve saça uygula 20 dk veya 30 dk beklet yıka ..

• Beğen
Tepkiler: ne
Kırılgan mat saçlar için besleyici maske:
Havuç
bal
saç bakım maskesi

Havucu doğrayıp çok az su ile blenderda çekip süzelim içine 1 kaşık bal , 2 kaşık saç bakım maskesi hepsini karıştır özdeştir saça uygula.

Havuç saça faydaları:
• Kırılgan/hasarlı saçlar için harika bir vitamindir.
• Kaybedilen su ve besin maddelerini yeniler.
• Yumuşaklık ve hareket sağlar.
• B vitamini kompleksi, A vitamini, C vitamini ve beta karoten bakımından zengindir.
Beta-karoten, saç tellerinin yaşlanmasını önleyen ve aynı zamanda saç tellerini tedavi ederek hasarlı saçı tekrar sağlıklı ve cansız saçlar için daha fazla parlaklık sağlayan bir antioksidandır.

BİBERİYE TONİK:
Biberiye toniği kafa derisi dolaşımını harekete geçirir, saç büyümesini sağlar, kafa derisi yağını kontrol eder, kepek ve kafa derisi hastalıklarıyla savaşır:=)

200 ml sıcak suya iki kaşık biberiye koyup en az iki saat dinlendirelim.

Saçınızı yıkamadan yaklaşık 30 dakika önce, kirliyken veya gece boyunca uygulayabilirsiniz. ⁣
Haftada 1-2 kez uygulanabilir, ve kalanını daima buzdolabında saklayınız.

15 sayfa ne yazdınız ya ben okumaya üşendim yapmayı düşünemiyorum
Ama ilk sayfa ilk mesajdaki çizim güzelmiş

Geri