Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Gölgelendirme yapmış
Birazda rofle

116786120_10158444695924719_7580898815149429208_o.jpg

Buyur ama renk tonu farklı ilginç gelebilir renk tonu farklı olunca

Buda renklendirme
Ve ışıltı dediğimiz sac tasarımı

104115910_10158305698029719_1962587843571890552_o.jpg
Dediğim gibi sac renkleri farklı olduğundan sana tuhaf gelebilir.

Fiyat konusuna gelirsek emin ol çok çok fazla istemis
Yukarıdaki sac tasarım kendi yaptığımdır.

Ekli dosyayı görüntüle 18185

Ahanda boyle bir sey. Ne oldugunu bilemiyorum..

0285613_deniz-tuzu-etkili-sprey-200-ml.jpeg

Şuan indirimde 79 TL den 39 TL 'ye düşmüş kıvırcık saçlar için mükemmel bukleler çok severek kullanıyorum :=)
Şu saçıma aldıklarımla var ya net bir araba bir ev parası gitmiştir:D

saçınızın doğal görünümlü dalgalara sahip olmasını istiyorsanız bu ürün tam size göre kaçırmayın diyorum:=)

jujuşkom tüm saçı açtırıp yaptırmak istemiyorsundur diye düşünüyorum ama öyle olabilir... saç rengini düşününce bu yılan ala tokel gibi de olabilir seninki daha soğuk tonda ışıltı ve önlerden iki tutamsu.
saçımı bebek sarısı yapasım geldi benim :(
Screenshot_20201010-114552.jpg

.eeee ombre bu .

Heh iste bu ala’nin saclari uyar. Ben ornek olarak attim digerini. Tamamini actiramam zaten cansusko benim ufak bir sac rahatsizligim var. sadece uclarini istiyorum. Ben boyle yaptirayim sen de bebekligine yakisan bebek sarisi..
@BuYuCu belki bize bedavaya yapar..

Şu 5 üstteki kızın niki ne? @Gamer Acil lazım. Tek fotoyla işini bitiririm. Tşk.​

500 fiyat veriyorum.
Ayrıca bunlarda benim sana guzeligim olsun.
Cilt bakimi el ayak tırnak bakimida ücretsiz
Sonuçta ankaradasin sende gelmek istersen ulasirsin
Heh iste bu ala’nin saclari uyar. Ben ornek olarak attim digerini. Tamamini actiramam zaten cansusko benim ufak bir sac rahatsizligim var. sadece uclarini istiyorum. Ben boyle yaptirayim sen de bebekligine yakisan bebek sarisi..
@BuYuCu belki bize bedavaya yapar..

Sağlıklı Saçlar İçin 8 Mucizevi Ot

Adaçayı

Sağlıklı saçlar için mutfak stoğunuzu kontrol etmek için söylenecek bir şey var. Salvia officinalis olarak da bilinen adaçayı, antioksidan bakımından zengin bir bitkidir ve antibakteriyel özellikleri olan büzücü (lokal olarak doku ve damarları büzen ilaç) Kuru, kaşıntılı kafa derisi ve kepek varsa, adaçayı mükemmel bir doğal ilaçtır. Büzücü özellikler ayrıca saç ve saç derisinden kurumasını önlemek için onu ideal hale getirir.

Amla

Phyllanthus emblica olarak bilinen Amla, saç derisine nüfuz eden, besin sağlayan mükemmel bir saç bakım bitkisidir. Kökte saçları güçlendirir, daha güçlü ve sağlıklı yeni büyümeyi destekler. Saç dökülmesini, dökülmesini ve kırılmasını yavaşlatabilir veya önleyebilir.

Papatya

Sakinleştirici bir çay, Papatya (Matricaria recutita), hem sakinleştirici, hem de anti-inflamatuar özellikleri ile saç ve saç derisine iyi geliyor. Kaşıntılı, tahriş olmuş veya hassas kafa derisi sorunu yaşıyorsanız, papatya suyu ile durulama ya da papatya içeren ürünler, parlaklık ve parlaklığı artırırken saç derisini ve saçınızın büyümesini sağlar.

Fesleğen

Sadece mutfakta kullanım için değil! Fesleğen (Ocimum basilicum), büyümeyi teşvik eden saç foliküllerini ve kan dolaşımını uyaran harika ve kokulu bir bitkidir. Fesleğendeki magnezyum kırılmayı önlemeye yardımcı olur ve anti-enflamatuar özellikler kepek, egzama ve sedef hastalığı gibi kafa derisi rahatsızlıklarının giderilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca mat saçlara parlaklık katar.

Hibisküs Çiçeği

Güzel bir çiçeğin ötesinde, Hibiscus sabdariffa birçok yararlı kullanıma sahiptir. Yetiştiğinde, pembemsi-kırmızı renk tonu, kıvırcık saçlar için harika olan pek çok bitkisel protein içerir. Büyümeyi destekler ve kepek ve saç dökülmesi gibi kafa derisi koşullarının tedavisinde yardımcı olur. Ayrıca, parlaklığı arttırmaya yardımcı olan suyu sızdırmaz hale getirilmesiyle nem tutmada da yardımcı olur. Ebegümecinin yüksek besin içeriği, sağlıklı saç büyümesini ve gücünü arttırmak için idealdir.

Aynısefa Çiçeği

Resmi olarak Calendula officinalis olarak bilinen Aynısefa bitkisi, yatıştırıcı ve antioksidanlara sahiptir. Hassas saç derisine yatıştırıcı mineraller açısından zengindir ve ayrıca saçları serbest radikallerden koruyarak hasarı önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, saç derisi ve saçın enfeksiyon ve bakteriyel büyümeden uzak kalmasına yardımcı olan bazı antibakteriyel özellikler içerir.

Dulavratotu Kökü

Dulavratotu Kökü (Arctium lappa), hepsinden ötürü kesinlikle daha popüler bitkilerden biridir. Parlatıcı ve elastikiyeti geliştirmeye yardımcı olan yağ asitleri açısından zengindir. Dulavratotu Kökü de kafa derisine kan akışını uyarır, büyümeyi teşvik eder. Ayrıca kepek, sedef hastalığı, sebore dermatiti gibi tahriş edici kafa derisi rahatsızlıklarını hafifleten silika ve fitosterol açısından da zengindir. Dulavratotu, kökündeki su tutuşu ile, yumuşaklık sağlayarak saçın şeklini almayı kolaylaştırır.

Biberiye

Mutfağa geri döndük! Rosemarinus officinalis, taze, kurutulmuş veya esansiyel yağ formunda olsun, saç derisini kan akışını ve dolaşımını iyileştirerek saç büyümesini teşvik eder. Bu da güçlü ve sağlıklı saç büyümesine neden olur. Biberiye ayrıca saçta şekle girmeyi artırır ve saça parlaklık katar.

1. Uyurken bile buklelerinizin mükemmelliğini korumak için saten bir yastık kılıfı kullanın.

Böylece sabah elektriklenmemiş ve dağılmamış buklelere sahip olursunuz.

2. Saçlarınızı tararken kalın bir fırça değil; dişlerinin arası geniş olan bir tarak tercih edin.

Düz saçlıların kullandığı fırçalar sizin muhteşem buklelerinizi tarama kapasitesine sahip değil.

3. Saçınızı taramayı kolaylaştırmak için tamamını bir kerede taramak yerine bölümlere ayırarak tarayabilirsiniz.

Böylece karışıklıkları daha kolay çözebilirsiniz.

4. Saçlarınızdaki elektriklenmeyi en aza indirgemek için, saçlarınız kuruyken çok fazla oynamayın.

Merak etmeyin, doğal halinizle her zaman güzelsiniz.

5. Buklelerinizin daha belirgin olması için saçlarınız ıslakken sadece bu hareketi uygulamanız yeterli olacaktır.

6. Eğer saçlarınızı kurutacaksanız, başınızı öne doğru eğerek kurutun.

Böylece bukleleriniz daha hacimli görünecektir.

7. Saçınızı kuruturken çok fazla ısıya maruz bırakmayın. Biraz kuruttuktan sonra doğal haline bırakın.

Çünkü fazla ısı, saçınızdaki nemi alıp, buklelerinizi söndürür.

8. Kullandığınız lastik tokaları seçerken, saçınıza zarar vermeyecek olan, daha yumuşak tokalardan seçin.

Saçımızı toplamak yerine koparan tokalar istemeyiz, öyle değil mi?

9. Herkesin saatlerce uğraşarak yaptığı topuz modeline kolaylıkla sahip olmak için: Saçınızı yukarıda toplayın ve doğal bir görünüm için kenarlardan birkaç bukleyi çıkarın.

Hem de en iyisine!

10. Saçlarınızı daha dolgun göstermek için sadece başınızı öne eğip parmak uçlarınızla saç diplerini şöyle bir karıştırabilirsiniz.

Düz saçlıların aksine saçınızı kabarık göstermek için krepe gibi şeylere ihtiyacınız yok.

11. Buklelerinizi ortaya çıkaracak bir saç kesimi için kıvırcık saç konusunda profesyonel bir saç uzmanını tercih edebilirsiniz.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Teşekkürler, sayenizde saçlarım ahenkle dans ediyor.

Evet, ahenkle.

Geri