Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
  • Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
kahk%C3%BCll%C3%BC-uzun-sa%C3%A7-modelleri-5.jpg

benim şuan bu model bi tık daha önler tamamdır sonra:p

Deneye deneye öğreniyoruz bazı ürünleri maalesef evet kıvırcık saçlarınızın uzun zaman buklelerin bozulmaması ve elektriklenmemesi için en uygun durulanmayan kıvırcık saç kremi urban serisinden ;
urban-care-hibiscus-ve-shea-yagi-iceren-bukle-belirginlestirici-durulanmayan-bakim-kremi-175-ml-z.jpg
:emoji_ballot_box_with_check:

Diğer bir ürünümüz ise
Marc Anthony her ne kadar kıvırcık saçlar için olsa da kokusu harika olsa da maalesef belli bir süre sonra bukleleri bozuyor düzgünleştiriyor kullananlar varsa aranızda ne demek istediğimi anlayacaktır.
1599127082372.jpeg:emoji_x:

Son zamanlarda moda olan yani bizce moda yapılan kıvırcık saç kahkül modeli sevgili @Melodram en son deneyenler inşallah bu pazar bende kendimde deneyeceğim:=) @Aze ise kısa saç akımıyla yine lülükler olarak çok tatlıyız:=)
066fc968-cd7f-4b06-b65d-6104e93aa3bd.jpg

Kıvırcık kakül kimlere yakışır?

e887e03a-4fc2-488b-be29-2e4bab672a86.jpg

Burda tamamen benden bahsediyor:=)
Kıvırcık kakül, alnı kapadığı için büyük yüze sahip olanlara, uzun yüzlülere ve uzun alna sahip olanlara çok yakışıyor. Alın bölgesini gizleyen kıvırcık kakül modeli, yüze daha dengeli bir görünüm kazandırıyor.

Kıvırcık kaküllerini eğer yuvarlak ve üçgen yüz şeklinde kullanmak istiyorsan küt kakül olarak değil, uzun perçem şeklinde kıvırcık kaküllerini kullanabilirsin. Asimetrik perçemler, yuvarlak yüz hattını daha köşeli gösterecektir.
Kıvırcık kakül modelleri

Dağınık kaküller

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 4

Kıvırcık saçlarının doğal havasını korumak için kaküllerini salaş bir şekilde tutmalısın. Kaküllerini ısı ile şekillendirmene hiç gerek yok. Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Krem ile buklelerini belirginleştirmen yeterli olacak. :)

Kısa saç ve kıvırcık kakül

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 5

Kıvırcık kaküllü kısa saç çok havalı görünüyor. Eğer kıvırcık saçlara sahipsen daha kolay şekillendirmek için saçlarını kısa bob saç modelinde kestirebilirsin. Alnına düşen kıvırcık bukleleri Elseve Mucizevi Amla Yağı Bukle Belirginleştirici Krem ile şekillendir ve hazırsın! Saçlarını yumuşacık yapan ve bukleleri öne çıkaran bu şekillendirici kremi biz çok seviyoruz!

Dalgalı kakül

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 6

Türk kadınlarının saç yapısı daha çok dalgalı saçlara yakındır. Bu nedenle kıvırcık saç modası yerine sen de dalgalı kakül modasını takip edebilirsin. Dalgalı saçlarını Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Krem ile şekillendirerek 48 saat belirgin buklelere ulaşabilirsin.

Kıvırcık perçem

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 7

Kıvırcık kaküllerin uzadığında veya saçlarının önlerine kat kestirdiğinde kıvırcık perçemler yaratabilirsin. Kıvırcık perçem modelleri en çok yuvarlak ve kalp şeklindeki yüz şekline yakışıyor. Kıvırcık perçem kestirdikten sonra saçlarını yandan ayırmanı öneririz.

80'ler kakül modası

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 8

Kıvırcık saçta kakül en çok 80'lerde modaydı! Sen de bizim gibi vintage saç modellerini seviyorsan kısa kıvırcık kahkül kestirebilirsin.

Kakül ve örgülerin uyumu

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 9

Kıvırcık kakül ve salaş örgüler birbirine çok yakışıyor. Bu saç modelini arkadaşlarınla buluşurken veya romantik bir davete giderken tercih edebilirsin.

Kıvırcık kakülleri nasıl şekillendirmeli?

Kıvırcık Kahkül Saç Trendini Keşfediyoruz! - 10

Kıvırcık kahküllü saç modellerini şekillendirmek istiyorsan ve saçların dalgalıysa önce saçlarına Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi'ni uygula. Ardından ince uçlu saç maşası ile saçlarını kıvır. İşte bu kadar!

Eğer doğal kıvırcık saçların varsa, tabii ki saçlarını maşayla kıvırmaya ihtiyacın yok. Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi'ni kaküllerine, saçlarına uygula ve parmağınla kaküllerine bukle görünümü ver. Doğal kıvırcık kaküllerin mükemmel görünecek! :)

Nefret ediyorum kıvırcık saçtan. Geçen seneye kadar düzeltire düzleştire düzleşmişti. Bir yıldır sürekli bağla topuz yap derken yine saçma sapan bir hale geldi. Ne şekil alıyor ne kolay açılıyor. Yola yola saç kalmadı. Uslanmaz bir serseri saçlarım. Sıfıra vurasım var.

@Aze gibi kestirip atasim var.
Sonracima rüyamda sacimi kestirdigimi görüyorum nasil agliyorum nasil agliyorum.Resmen aci cekiyorum. Rüyamda bile.Düsün.

Nefret ediyorum kıvırcık saçtan. Geçen seneye kadar düzeltire düzleştire düzleşmişti. Bir yıldır sürekli bağla topuz yap derken yine saçma sapan bir hale geldi. Ne şekil alıyor ne kolay açılıyor. Yola yola saç kalmadı. Uslanmaz bir serseri saçlarım. Sıfıra vurasım var.
Bence en kolay şekil alan saç kıvırcık saç ya bana sorsalar binlerce kez yine kıvırcık saç derim o kadar çok seviyorum saçlarımı her türlü şekilde yapılıyor düzleştirerek zaten çok zarar vermişssindir sen saçına sevgili @Rose yazık olmuş lülüklere doğru ürünleri kullanırsan sorun yaşamazsın hatta ben bu zamana kadar neden nefret etmişim dersin.

@yoSun canim benim buklelerini ısırırım diyerek konuya giriş yapmak isterim...
Ben çok kere yaptım kakul ama istediğim şekil olmuyor bir türlü, yani uğraşsam evet ama sabahın köründe kalkıp işe giden biri olarak uzun uzun uğraşma şansım yok saçımla maalesef. :( bir heves kestiriyorum kakulu birkaç gün sonra da Avrupa yakasındaki makbule gibi küçük tokayla tutturuyorum önünü hdksjd
Şimdi uzadı neyse ki percem olarak kullanıyorum percem favorim benim ehe
En son yaptığım kakulu aşağıya bırakıyorum foti olarak, uzun istedim biraz kısası havaya uçar çünkü... Bu fotolara bakınca üzülüyorum kuaför demişti yapma kakul diye ama dinler miyiz hayır... Yakışana mukemmel oluyor ama tekrar denemem sanırım en azından uzun bir süre percemle idare edeceğim ehe.

BeautyPlus_20200925211511085_save.jpg

@Süreyya kes gitsin be yavrum... Ben çok rahatım şuan kısa saçla. Yoo ağlamıyorum....

@Melodram kakul yapmış sanırım ihmm harika olmuştur eminim, ufacik görünüyor insan yapınca gerçi bende pek yaş farkı yaratmadı ama olsun...

@yoSun canim benim buklelerini ısırırım diyerek konuya giriş yapmak isterim...
Ben çok kere yaptım kakul ama istediğim şekil olmuyor bir türlü, yani uğraşsam evet ama sabahın köründe kalkıp işe giden biri olarak uzun uzun uğraşma şansım yok saçımla maalesef. :( bir heves kestiriyorum kakulu birkaç gün sonra da Avrupa yakasındaki makbule gibi küçük tokayla tutturuyorum önünü hdksjd
Şimdi uzadı neyse ki percem olarak kullanıyorum percem favorim benim ehe
En son yaptığım kakulu aşağıya bırakıyorum foti olarak, uzun istedim biraz kısası havaya uçar çünkü... Bu fotolara bakınca üzülüyorum kuaför demişti yapma kakul diye ama dinler miyiz hayır... Yakışana mukemmel oluyor ama tekrar denemem sanırım en azından uzun bir süre percemle idare edeceğim ehe.

Ekli dosyayı görüntüle 16621

@Süreyya kes gitsin be yavrum... Ben çok rahatım şuan kısa saçla. Yoo ağlamıyorum....

@Melodram kakul yapmış sanırım ihmm harika olmuştur eminim, ufacik görünüyor insan yapınca gerçi bende pek yaş farkı yaratmadı ama olsun...
Bende deneyip öyle karar vericem lülüklerini sevdiğimmmm @Aze 'cim:*
Melo minnacik oldu çok yakıştı şuan foruma girerken mesela 18 yaşndan küçüğüm butonu tıklayıp girmeli:D

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
1_org_zoom.jpg
4_org_zoom.jpg

Nascita Tarak

Arkadaşım alıp kullandı çok memnun saç tarama konusunda sorun yaşamıyorum genelde yumuşak taraklar kullanıyorum saçımı yıpratmaması için ve bu tarak tam olarak kıvırcık saçların dostu saçınızı kırmıyor şiddetle tavsiye ediyorum.Şuan indirimde:ayrıca.

Geçen kıvırcık birinin saçında ölü arı çıkmıştı. Oluyo mu harbi öyle skjfh

Geri