Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Saçlarımı nasıl kıvırcık yaparım, Puyol gibi mesela?​

Arkadaslar onu bunu bosverin sac boyama cok pahali olmus. Bu sacin onlerine daha cok sari diger yerlere de azar azar isilti atiyorlar ya. Ay su an foto bulamadim. Usendim. Ondan yaptircaktim... 900 tele istediler.. bakin 900 tele. 900.

Arkadaslar onu bunu bosverin sac boyama cok pahali olmus. Bu sacin onlerine daha cok sari diger yerlere de azar azar isilti atiyorlar ya. Ay su an foto bulamadim. Usendim. Ondan yaptircaktim... 900 tele istediler.. bakin 900 tele. 900.
:) juju hayat pahalı oldu artık:p

Saçımı nasil uzatabilirim

sac golgelendırmek mı :) At bır resım bakayım.
900 lira ben gelin basına almıyorum :D

Benim sacim dalgaliydi, kivircik olmaya basladi. Bu normal mi cocuklar :D

mentollu şampuan kullanmaktan kaçının
o da saçın yapısını bozarak kıvırcık olmasına neden oluyormus

74315504_2285105531600220_810578474715578368_n.jpg

soldakı resım gıbı sac kakullerının ayırıp bellı kısıma Karısık renk tonunda renk atıyoruz. Ben bu işlem sonunda 400 ile 450 ile değişen fıyatlar alıyorum. eger dediğin bu sekıl ıse

Baktim da bulamadim ya su an. Sac onundeki iki tutami daha sari, diger yerlere de isilti atiuorlar ya. Oyle bir sey.

Geri