- Web sitesi
- www.instagram.com
ben kendim:pGaza gelmicem gelmicem gelmicem... kendiniz mi kesiyorsunuz kakülü falan?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kendim:pGaza gelmicem gelmicem gelmicem... kendiniz mi kesiyorsunuz kakülü falan?![]()
sen o üşengeçlikle saçların birbirine girerdi:pDüz saca bile şekil veremezken kıvırcik saçla ne yapardım kim bilir kesin bit düşerdi..
yaaa kısa da çok tatlımsı olmuşsun:=)Ben bir cesaret seneler önce kesmiştim bu kadar kısa, kakul de yapsaydım keşkem, o dönem percem vardı hafif sadece, nasıl bir halta benzeyecektim kim bilir...
Ekli dosyayı görüntüle 13838
yaparsam atıyorum bebişim, kısa saç cidden bir çukur... <3kesinlikle senin o minnoş suradına çok gider yap:=) benim suradıma kısa yakışmıyor yoksa yaparım:p

Bence en kolay şekil alan saç kıvırcık saç ya bana sorsalar binlerce kez yine kıvırcık saç derim o kadar çok seviyorum saçlarımı her türlü şekilde yapılıyor düzleştirerek zaten çok zarar vermişssindir sen saçına sevgili @Rose yazık olmuş lülüklere doğru ürünleri kullanırsan sorun yaşamazsın hatta ben bu zamana kadar neden nefret etmişim dersin.Nefret ediyorum kıvırcık saçtan. Geçen seneye kadar düzeltire düzleştire düzleşmişti. Bir yıldır sürekli bağla topuz yap derken yine saçma sapan bir hale geldi. Ne şekil alıyor ne kolay açılıyor. Yola yola saç kalmadı. Uslanmaz bir serseri saçlarım. Sıfıra vurasım var.

Bende deneyip öyle karar vericem lülüklerini sevdiğimmmm @Aze 'cim@yoSun canim benim buklelerini ısırırım diyerek konuya giriş yapmak isterim...
Ben çok kere yaptım kakul ama istediğim şekil olmuyor bir türlü, yani uğraşsam evet ama sabahın köründe kalkıp işe giden biri olarak uzun uzun uğraşma şansım yok saçımla maalesef.bir heves kestiriyorum kakulu birkaç gün sonra da Avrupa yakasındaki makbule gibi küçük tokayla tutturuyorum önünü hdksjd
Şimdi uzadı neyse ki percem olarak kullanıyorum percem favorim benim ehe
En son yaptığım kakulu aşağıya bırakıyorum foti olarak, uzun istedim biraz kısası havaya uçar çünkü... Bu fotolara bakınca üzülüyorum kuaför demişti yapma kakul diye ama dinler miyiz hayır... Yakışana mukemmel oluyor ama tekrar denemem sanırım en azından uzun bir süre percemle idare edeceğim ehe.
Ekli dosyayı görüntüle 16621
@Süreyya kes gitsin be yavrum... Ben çok rahatım şuan kısa saçla. Yoo ağlamıyorum....
@Melodram kakul yapmış sanırım ihmm harika olmuştur eminim, ufacik görünüyor insan yapınca gerçi bende pek yaş farkı yaratmadı ama olsun...
hahaha kaç yıldır yıkamıyormuş acaba benim saçımdan çıksa çıksa pırlanta filan çıkar:pGeçen kıvırcık birinin saçında ölü arı çıkmıştı. Oluyo mu harbi öyle skjfh
hahaha kaç yıldır yıkamıyormuş acaba benim saçımdan çıksa çıksa pırlanta filan çıkar:p