- Web sitesi
- www.instagram.com
kıvırcık değil ise nasıl kıvırcıklaştıracaksınız saçını kıvırcık mı ya da dalgalı mı?Peki nasıl kıvırcıklaştırabilirim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kıvırcık değil ise nasıl kıvırcıklaştıracaksınız saçını kıvırcık mı ya da dalgalı mı?Peki nasıl kıvırcıklaştırabilirim?
kıvırcık değil ise nasıl kıvırcıklaştıracaksınız saçını kıvırcık mı ya da dalgalı mı?
hayır tabikide anca kuaförde yaptırabilirsinizBende bunu soruyorum.
Böyle bir imkanım var mı ? oluyor mu yani.
olsun çünkü.

Benim sakalları şekillendirecek bir şey var mı elinizde. Çok sık ve sert, günde iki kere elidor krem ile yıkama yapıyorum. Doğal çözüm önerileri varsa almak istiyorum. Uzadıkça kıvır kıvır olmaya başladı.
Ne bileyim yahu, ben şampuan kullanmam canım. Sakal için krem alıyorum işte, markette elime o geldi onu aldım. Çözüm önerisi sun bana lütfen!Elidor ne ya, dökülür o sakallar yakında görürsün...
Ne bileyim yahu, ben şampuan kullanmam canım. Sakal için krem alıyorum işte, markette elime o geldi onu aldım. Çözüm önerisi sun bana lütfen!
Varsa bildiğin bir şey söyle. Herhangi bir marka veya doğal çözüm önerileri. Sakal kürek gibi benim, aşırı sık ve sert.
mutlaka denemen lazım üşenme sadece 30 dk ayır ve dene@yoSun 'cum tarifini verdiğin keten tohumlu joleyi bir yapamadım hazıra alışmışım be yosunum hdjs kısa sürecek bir şey bile olsa usendiriyor beni. Ama aklımda hep bir ara onu da deneyeceğim bakalım bende nasıl etki edecek. Kolay şeyler yasamamissin saçlar da ondan dökülmüş olabilir ister istemez sen canını sıkma tahlilde de bir şey çıkmaz diye düşünüyorum bu lanet corona yüzünden hepsi. İstediğin zaman cevap yazabilirdin canım benim kalbinden öper giderim, gelirim yine![]()

Blogger kimmiş yaa senin yanında intagramda birsürü kişi reklam yaparak ürün aliyor sende ol hadi hepimize yetecek kadar ürün gelirKendimi blogger hissediyorum... keşke davines bana sponsor olsa da el yakan o muhteşem şekillendiricisini de tanıtsam![]()
Eyyy markalar, eyyy influencer dünyası kulak verin bu sese!Blogger kimmiş yaa senin yanında intagramda birsürü kişi reklam yaparak ürün aliyor sende ol hadi hepimize yetecek kadar ürün gelirorayada el atalım hahaha davines bence sen gibi bir blogger bulamaz çok şey kaçırıyor acilen sana ulaşması lazım
![]()