- Web sitesi
- www.instagram.com
Afro saç evet moda çokYa senin saçın modeli için millet para veriyor yosun.
Yeni moda Avro sac modeli
Sen kendini kivircik gorme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Afro saç evet moda çokYa senin saçın modeli için millet para veriyor yosun.
Yeni moda Avro sac modeli
Sen kendini kivircik gorme
Ben kiviriktim hep kivircik sevdim saçımı toplamda 2 kez düzleştirdim sanki başka biri oluyorumDüz olan kıvırcık kıvırcık olan düzü seviyor. Kendinde olmayan hep cazip geliyor kadınlara. Ama bence şanslı saçları kıvırcık olanlar çünkü düzleştirmek çok kolay bu açıdan düşünün ahahaass
Ben kiviriktim hep kivircik sevdim saçımı toplamda 2 kez düzleştirdim sanki başka biri oluyorumen fazla 2 saat duruyor zaten kabarıyor sonra zaten..
Kesinlikle katılıyorum :=)Yosun ben çok seviyorum kıvırcık saçı. Kadını daha canlı ve genç gösteriyor ayrıca anaçlık veriyor. İnan şanslısın

Teşekkürler NurAyrıca hindistan cevizi yağını erkekler sakal bakımında da kullanabilir hem sakal gürleştirme hemde koruma özelliği etkisi yapar.
2 oldu kullanıyorum çok hoş oluyorKendin kullandinmi at bakalim.hindistan cevizi yağı kullandım demiştin. Ayriyetden bir tane daha yap onada tarçın kullan bakalim hangisi HosunA gidecek
o zaman bu maske tam senlik ayrıca Anna doğal joleyi denemeni isterim o zaman saçlarını daha çok seveceğinden kesinlikle eminim:=)Ne kıvırcık saçlıyım.. ne de düz...
Dalgalı saclarım.. 20 kilo ayrıca. tşk.
O tarifi ben yerim ya slkjo zaman bu maske tam senlik ayrıca Anna doğal joleyi denemeni isterim o zaman saçlarını daha çok seveceğinden kesinlikle eminim:=)
tabikide dökülmezzzzO tarifi ben yerim ya slkj
Merakımdan denicem Yosun hanım.. umarım saclarım dökülmez...