Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Düz olan kıvırcık kıvırcık olan düzü seviyor. Kendinde olmayan hep cazip geliyor kadınlara. Ama bence şanslı saçları kıvırcık olanlar çünkü düzleştirmek çok kolay bu açıdan düşünün ahahaass

ilgi alanıma sonuçlar girer
gerisi kızlarda

Düz olan kıvırcık kıvırcık olan düzü seviyor. Kendinde olmayan hep cazip geliyor kadınlara. Ama bence şanslı saçları kıvırcık olanlar çünkü düzleştirmek çok kolay bu açıdan düşünün ahahaass
Ben kiviriktim hep kivircik sevdim saçımı toplamda 2 kez düzleştirdim sanki başka biri oluyorum:) en fazla 2 saat duruyor zaten kabarıyor sonra zaten..

Ben kiviriktim hep kivircik sevdim saçımı toplamda 2 kez düzleştirdim sanki başka biri oluyorum:) en fazla 2 saat duruyor zaten kabarıyor sonra zaten..

Yosun ben çok seviyorum kıvırcık saçı. Kadını daha canlı ve genç gösteriyor ayrıca anaçlık veriyor. İnan şanslısın

Kıvırcık Saçlar için Doğal saç maskesi;

Hindistan Cevizi Yağı veya sütü ile maske
Taze hindistan cevizinin sütü ve limon suyu saçlarınızda mucizeler yaratabilir. Hindistan cevizi sütü ile yarım bardak taze sıkılmış limon suyunu karıştırın. Yoğunlaşıp krem kıvamına gelinceye kadar buzdolabında soğumaya bırakın. Maskeyi saçlarınıza uygulayın ve bir saat kadar bekletin. Haftada 3 kez tekrarlayın.

Bununla uğraşamam diyorsanız hindistan cevizi yağı ile saçlarınıza masaj yapın 30 45 dk bekletip yıkayın oldukça mükemmel bakımlardan biri en çok kullandığım maskelerden biri saçımı gören diyor mesela nasıl tarıyorsun bakıyorsun çok kolay saça istediğini verirsen o da sana karşılığını verir herşeyde böyledir bu.

Şiddetle tavsiye ediyorum hem yorucu değil hem pratik.

Benim kullandığım;
20200613_102909.jpg

Benim saçlarım uzayınca dalgalanır hemen, az daha uzarsa kıvırcık olup arap saçına döner ki hiiiç sevmem, uğraşamam. Kısa seviyorum dolayısıyla.
Karşı cinslerimde ise dalgalı, bukleli favorimdir. Düz saçları da sırta doğru bir ipten akan su damlaları gibi görünce seviyorum. Hani elime alıp da müzik ritmi tutturmak istercesine hoş geliyor o da. Öyle işte, güzeldir saçlar. Her teline birer dize yazılacak saçlarınız olsun kızlar (: Sözelci olduğumu da belirttim .d

Kendin kullandinmi at bakalim.hindistan cevizi yağı kullandım demiştin. Ayriyetden bir tane daha yap onada tarçın kullan bakalim hangisi HosunA gidecek
2 oldu kullanıyorum çok hoş oluyor:) tamam bide ondan yaparım nasılsa dünya para veriyordum köpüğe 40 50 tl 1 hafta gitmiyordu:p hem doğal hem karlı oldu simdi:)

Doğal maskelerimizle devam edelim:=)
kivircik-sac-bakimi-2-1280x720.jpg

Saç Besleyici ve Nemlendirici maske;
Malzemelerimiz:

• Aleo jeli veya evde yetiştirdiğiniz aloe vera çiçeğinin yapraklarının jelinden 2 yemek kaşığı ben evde yetiştirdiğimden kullanıyorum.
  • 2 veya 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı
  • 1 yemek kaşığı bal

Malzemelerimizi karıştırıyoruz ve saç diplerimize sırasıyla sürüp masaj yapıyoruz uçlarına gelince karışımıma hindistan cevizi yağı ekliyorum 2 yemek kaşığı kadar diplerine sürmeme sebebim hindistan cevizi yağı büyük moleküllere sahip olduğundan saç derimdeki gözeneklerimi tıkayabilir o yüzden uçlarımda uyguluyorum süper bir maske şiddetle tavsiye ediyorum:=)

Saçlarınız hem daha havalı ve hacimli olacak.

Ne kıvırcık saçlıyım.. ne de düz...
Dalgalı saclarım.. 20 kilo ayrıca. tşk.

Geri