-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sevgililer gününe kadar geliştirirsen tirendyol mağaza yönetimi benden… mum gibi eriyeceğiz aşktan muuum <3Ekli dosyayı görüntüle 90313
Dün akşam sırf deneme amaçlı yaptım ilk deneyimime göre iyi sayılır.Renk karışımı denedim , etkisine baktım, dağılımına falan filan...
Vanilya esansı kullandım kalıcılığı muhtesem...
Güzel şeyler çıkar♡
nasıl yani? bizi mi yiyor?hazır alıp fotosunu çekip ben yaptım diye atmazsın.
ilk deneme beklemede kalalım:=) güzel işlere el atacağız:p aşk kadınıyız biz :psevgililer gününe kadar geliştirirsen tirendyol mağaza yönetimi benden… mum gibi eriyeceğiz aşktan muuum <3
çok tatlı olmuş. love love kalp kalp.
hehe ibişko bir kaç kalıp çalsana bana at:pKayınvaliden mum olayına bayılır. o da uğraşıyor böyle kalıp malıp işleriyle. muma harcadığım parayı kenara atsaydım şincik istanbulun sayılı zenginlerindendim
hemen ele vermen hiç hoş değil ayıp ayıphazır alıp fotosunu çekip ben yaptım diye atmazsın.
hehe bunu deneme yaptım rengi kendim oluşturdum ondan hepsini ilk denememde yapmam lazımdı sarı kırmızı da yaparım ayıpsın:prengini biraz kirmizi yapsaydin keske boyle bebek gotune benzettim kokusu benzemiyodur ins,
doğal soya wax bebeğim parafin değil.Eline sağlık kız. Benim arkadaşım da mumla uğraşmaya başladı yakın zamanda. Sağlığa zararsız wax ile yapıyorsundur inşallah. Vücudun zarar görmesin. Kötü havalar soluma![]()