Nurca Hobi Köşesi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Merhaba,
Yeni yeni şeyler denemeye bayılıyorum evet yeni hobim kokulu mumlar:=)
Evde değişik renklerde yapmayı deneyeceğim :=)
kalpmumkalıbı.jpegistiridyemumkalıbı.jpegkartanesimumkalıbı.jpeg

şuan bu 3 kalıbın siparişini ve malzemeleri verdim bakalım :=)

kalplilere bayıldım en çok:=)

Yapabileceğinden hiç kuşkum yok, başarılar diliyorum @yoSun cuğum:emoji_purple_heart:

Screenshot_20231222_002449_Gallery.jpg
Dün akşam sırf deneme amaçlı yaptım ilk deneyimime göre iyi sayılır.Renk karışımı denedim , etkisine baktım, dağılımına falan filan...
Vanilya esansı kullandım kalıcılığı muhtesem...
Güzel şeyler çıkar♡

Ekli dosyayı görüntüle 90313
Dün akşam sırf deneme amaçlı yaptım ilk deneyimime göre iyi sayılır.Renk karışımı denedim , etkisine baktım, dağılımına falan filan...
Vanilya esansı kullandım kalıcılığı muhtesem...
Güzel şeyler çıkar♡
sevgililer gününe kadar geliştirirsen tirendyol mağaza yönetimi benden… mum gibi eriyeceğiz aşktan muuum <3
çok tatlı olmuş. love love kalp kalp.

Kayınvaliden mum olayına bayılır. o da uğraşıyor böyle kalıp malıp işleriyle. muma harcadığım parayı kenara atsaydım şincik istanbulun sayılı zenginlerindendim

rengini biraz kirmizi yapsaydin keske boyle bebek gotune benzettim kokusu benzemiyodur ins,

sevgililer gününe kadar geliştirirsen tirendyol mağaza yönetimi benden… mum gibi eriyeceğiz aşktan muuum <3
çok tatlı olmuş. love love kalp kalp.
ilk deneme beklemede kalalım:=) güzel işlere el atacağız:p aşk kadınıyız biz :p
Kayınvaliden mum olayına bayılır. o da uğraşıyor böyle kalıp malıp işleriyle. muma harcadığım parayı kenara atsaydım şincik istanbulun sayılı zenginlerindendim
hehe ibişko bir kaç kalıp çalsana bana at:p
hazır alıp fotosunu çekip ben yaptım diye atmazsın.
hemen ele vermen hiç hoş değil ayıp ayıp :(
rengini biraz kirmizi yapsaydin keske boyle bebek gotune benzettim kokusu benzemiyodur ins,
hehe bunu deneme yaptım rengi kendim oluşturdum ondan hepsini ilk denememde yapmam lazımdı sarı kırmızı da yaparım ayıpsın:p

Güzel olmuş be yosun. Ben böyle uğraşları olan kadınları çok havalı buluyorum. Ne olursa olsun, mumdur, çizimdir, enstrümandır, resimdir, ahşap boyama, seramik, el işi vs. Kendi halindeliğin çok zarif biçimi bu tarz uğraşlar. Daha güzel de olur bence ileride. Eline sağlık.

İlk denemeye göre başarılı, güzel de olmuş :emoji_clap:

Eline sağlık kız. Benim arkadaşım da mumla uğraşmaya başladı yakın zamanda. Sağlığa zararsız wax ile yapıyorsundur inşallah. Vücudun zarar görmesin. Kötü havalar soluma :*

Eline sağlık kız. Benim arkadaşım da mumla uğraşmaya başladı yakın zamanda. Sağlığa zararsız wax ile yapıyorsundur inşallah. Vücudun zarar görmesin. Kötü havalar soluma :*
doğal soya wax bebeğim parafin değil.

Yaa mükemmel. Bi ara ben de sardım buna ama sıkılıp bıraktım.
Eline sağlık ve kolay gelsin.

Sabır ve zaman istiyor böyle uğraşlar ve bende hiçbiri yok maalesef.
Güzel olmuş @yoSun cuğum, ilk deneme için gayet başarılı.:emoji_purple_heart::emoji_two_hearts:

Eline sağlık nur .
Kuş tüyü şeklinde görmüştüm onlar çok tatlı bak istersen iyi gider

Geri