Nüfus Cüzdanınızdaki Resimden Memnun musunuz ?

Konu sahibi son olarak 4782 gün önce görüldü

?

• Kullanılan toplam oy
    38
ben de garanti mobil uygulamasina yillar sonra bi profil fotografi koydum ki gormen lazim, yakisikliligima bonus verebilir banka. bana neden veriyorsun olm manitana versene fjgkv cuzdanda vesikaligini tasimak sevgili seviyesinde bi aktivite...
skdkkd yıl olmuş 2022……. hala cüzdanda manita vesikalığı taşıyan var mı?….. manitamın galerisindeki 628628627 fotoğraftan 628628620si benim. çümkü real lowe.dkkdkd

evet seviyorum valla çok güzelim o fotimde. birçok kişi biyometrik fotide nasıl öyle çıkabildiğimi soruyo.
bağlarbaşı'nda, hulusi kentmen'i bile çekmiş çok sevdiğim fotoğrafçımda çektiririm vesikalık fotilerimi hep. fotoğrafçı amcanın marifeti kesinlikle.

yeni fotograf cektirmenin vakti geldi. baya degismisim ya. pasaport fotografimi 20 yasindayken cektirmisim. turk kimligimdeki fotografta 14 yasindayim. yani hicbirisi ben degilim aslinda :d

benim hala eski kimlik kartlarından. ve fotoğrafım çok güzel. lakin ehliyetimdeki evlere şenlik kdkdj ben fotoğraf çekilirken çok kasılıyorum, ehliyetimi yenilemek için çektirdiğim biyometrikte fotoğrafçı bile demişti "neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz" diye jdjdj şimdi kimliğimi yenilemem lazım ve yeniden fotoğraf çekilmem lazım, bu durum beni çok geriyor allam sen büyüksün yarabbi

memnunum çünkü epey düzgün çıkmışım, pasaportumda da aynı fotoğraf var. sınır kapılarındaki memurlar önce fotoğrafıma sonra bana bakıp gülümserdi, tabi o devir kapandı. larisu'ya da aynı vesikalığı verdim, cüzdanında kendine yer edindi onunla birlikte geziyor. :emoji_two_hearts:

Ya bir insan bu kadar mı farklı çıkar nerede kimlik kontrolü isteseler adam dakikalarca bakıp karşılaştırıyor lanet gelsin..

pek umrumda olmayan bir şey.
kimliğime bakmak isteyen yetkili merciilerin de umrunda olduğunu sanmıyorum. kafamı buna yoramam.

Geri