Nüfus Cüzdanınızdaki Resimden Memnun musunuz ?

Konu sahibi son olarak 4782 gün önce görüldü

?

• Kullanılan toplam oy
    38
Degilim soyle biyikli bir foto ile yenileticem

Geçende eve kargo geldi, getiren çocuk taş tabi.
Kimliğe baktı bana baktı ve kimlikte çok guzelmissin dedi mutluyum.

Degilim.
Gülme dedi biyometrik fotografi ceken çinli.
Tabi o zaman Korona virusu yok.
Güvendik.
Sonuç çok cirkinim o fotografta hakkat.

Benim kimliğim biraz değişik yüzümü dönük çekmişler ne hikmetse

Ehliyet icin tartismistik abim kabul etmezler diyordu. Nasil etmiyorlar yahu? Onlara ne arkadas?:D Kimlik diye de kullaniyorum. Kiralik katil gibiymisim.

RDif3Y.jpg

çook kızlar genelde nüfus cüzdanımdaki resmi düşüyor .)

cinayet işlemişim de tam kaçarken bi otomobil ışığı gözüme gözüme girince tavşanlaşmışım gibi bir fotoğraf... beni o fotoğrafla hiçbir ülkeye de almazlar.

aslında memnunum hatta hayatımda en güzel çıktığım vesikalık olabilir fEkat çok eski 2009… sarı saçlıyım ve 45 kilo civarı bir şeyim. üşengeçlikten yenilememiştim ama geçenlerde mobil bankacılıktan işlem yapmak istediğimde yapamadım….. randevumu aldım, perşembe yenileyeceğim. @Raskolnikov yeni fotoğrafımı vereyim de perşembe günü cüzdanına koyarsın……

aslında memnunum hatta hayatımda en güzel çıktığım vesikalık olabilir fEkat çok eski 2009… sarı saçlıyım ve 45 kilo civarı bir şeyim. üşengeçlikten yenilememiştim ama geçenlerde mobil bankacılıktan işlem yapmak istediğimde yapamadım….. randevumu aldım, perşembe yenileyeceğim. @Raskolnikov yeni fotoğrafımı vereyim de perşembe günü cüzdanına koyarsın……
ben de garanti mobil uygulamasina yillar sonra bi profil fotografi koydum ki gormen lazim, yakisikliligima bonus verebilir banka. bana neden veriyorsun olm manitana versene fjgkv cuzdanda vesikaligini tasimak sevgili seviyesinde bi aktivite...

Geri