Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cinayet işlemişim de tam kaçarken bi otomobil ışığı gözüme gözüme girince tavşanlaşmışım gibi bir fotoğraf... beni o fotoğrafla hiçbir ülkeye de almazlar.
tamam mert bey, sürekli bunu söylüyorsunuz en yakın zamanda geliyorum ukraynalı olarak.almanyaya gel alirlar ukraynaliyim de
ben de garanti mobil uygulamasina yillar sonra bi profil fotografi koydum ki gormen lazim, yakisikliligima bonus verebilir banka. bana neden veriyorsun olm manitana versene fjgkv cuzdanda vesikaligini tasimak sevgili seviyesinde bi aktivite...aslında memnunum hatta hayatımda en güzel çıktığım vesikalık olabilir fEkat çok eski 2009… sarı saçlıyım ve 45 kilo civarı bir şeyim. üşengeçlikten yenilememiştim ama geçenlerde mobil bankacılıktan işlem yapmak istediğimde yapamadım….. randevumu aldım, perşembe yenileyeceğim. @Raskolnikov yeni fotoğrafımı vereyim de perşembe günü cüzdanına koyarsın……