Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplumda belli bir konumumuz varsa zaten yanınızdaki insanın kalitesine de özen gösteriyorsunuz. Girdiğiniz ortamda birilerinin yanınızdaki kişiyi gösterip "Bana da asılmıştı ya da ben de bunla takılmıştım." demesini herkesin midesi almaz ve bu sebeple eş ya da sevgili konusunda çok seçici olmak gerekiyor.bu konuda ciddi bir isyanım var. kendi çevremdeki kadın-erkek arkadaşlarımda da çok görüyorum. mesela 3-4 kişiyle flört etmek çok normalmiş gibi geliyor herkese. pandemiden sonra mı oldu hep vardı da gün yüzüne mi çıktı kestiremiyorum. herkes minimum 5 kişiyle flört ediyor. onu bırak evli-nişanlı-sevgilisi olan insanlara yürümek, flört etmek, hatta ilişki kurmak normal görülmeye başlandı. bir arkadaşım şey dedi geçen kalede kaleci var diye gol atmicaz mı kardeşim at ama sonra biri -@melodram'ın tonlaması ile- kahpeeee derse yiaa diye ağlama dedim bende. esra erol konuları gibiler yeminle. ya da ben çok eski kafalıyım bilemedim.
Kimse o buraya En köylü özelliğiniz nedir?Cay bardagindan kahve icmek.
Igrenc.
bu konuda ciddi bir isyanım var. kendi çevremdeki kadın-erkek arkadaşlarımda da çok görüyorum. mesela 3-4 kişiyle flört etmek çok normalmiş gibi geliyor herkese. pandemiden sonra mı oldu hep vardı da gün yüzüne mi çıktı kestiremiyorum. herkes minimum 5 kişiyle flört ediyor. onu bırak evli-nişanlı-sevgilisi olan insanlara yürümek, flört etmek, hatta ilişki kurmak normal görülmeye başlandı. bir arkadaşım şey dedi geçen kalede kaleci var diye gol atmicaz mı kardeşim at ama sonra biri -@melodram'ın tonlaması ile- kahpeeee derse yiaa diye ağlama dedim bende. esra erol konuları gibiler yeminle. ya da ben çok eski kafalıyım bilemedim.
Burdan nasil o sonuc cikti anlamadim ama acimi paylastigin icin tesekkur ederim.Tüm 1.90lıklar kapılmış demek, acın acımdır artık![]()