Nolur Başkanlık Sisteme Hayır Diyelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Çünkü gereksinimi anlatamadılar...
Çünkü Başkan Erdoğan olacak ve onu denetleyecek bir kurum olmayacak...
Çünkü yolsuzlukları ve usulsüzlükleri kimse sorgulayamayacak...
Çünkü ne getirecek ve ne götüreceğini şimdiden kestiremeyeceğiz...
Çünkü 100 yıl parlamenter sistemin aksaklarını biliyoruz. Başkanlık sistemi bilmiyoruz.

Parlamenter sistemin eksikliklerini gidereceğimiz yerine başka bir sistem dayatılması son derece aymazlıktır. Bu sistemi bir düzeltelim, olmuyorsa o zaman yeni arayışlara girelim.

Sevgili Vatandaşlarım bir sefer olsun duygularınızla değil, aklınızla karar vermenizi istiyorum.
Sürekli kandırılmış bir politikacının sözüne güvenerek ülkenin düzeniyle oynyamalım...
Sürekli mağduriyet üzerinde siyaset yapanın sonunda bizleri de mağdur edeceği aşikardır.

bu tip kampanyalara devam edildiği sürece evet diyenlerin sayısı artacaktır.

bkz. evet mi cnm

Sürekli kandırılmış bir politikacının sözüne güvenerek ülkenin düzeniyle oynyamalım...
Sürekli mağduriyet üzerinde siyaset yapanın sonunda bizleri de mağdur edeceği aşikardır.

Hala anlamıyorsunuz degil mi, hayır denmeli bence de evet ama bu birilerini hedef alarak yapılmamalı. Bugün o gelir, yarın digeri gelir, diger gun digeri hiç farketmez burada verilecek olan hayır kişilere karsı degil sisteme karsı olmalıdır. Siz alıntıladıgım sekilde birilerini hedef gösterip hayır deyin derseniz insanların algısında hala idrak edilememiş olan sisteme daha cok yaklastırırsınız insanları. Bırakın artık şu şahsi nefretlerinizi bir kenara tü kaka demekten vazgeçin daha geniş düşünün. Gücün bir kişinin elinde toplanması tehlikelidir ana fikir de budur.

Evet diyecem. Bana ne mahallenin delisi ben miyim..ohh. Beter olun

Anayasanın temel haklarından biri olan seçme ve seçilme hakkından yola çıkarak seçilen ve seçen insanlara; seçilen insana küfürler, hakaretler seçen insana yine aynı şekilde yobaz, makarnacı, kömürcü, koyun sürüsü tarzında hakaret eden kesimin varolan anayasanın korunması için çırpınışları hayasızlıktır. Eee malum önceden kendilerinden olmayanları darbelerle suikastlerle tepetaklak edebiliyorlardı, günümüzde bunuda yapamıyorlar. Nerdetse on yıkda bir darbe yapılan resmen muz cumhuriyetine dönmüş bir ülkede değişmesi gereken şeylerin olduğuna inanıyorum.

Biraz daha yalvarın belki kararım değişir

Bu nasıl bi başlık ya rabbi. Ay saçmalama. Git oyunu kullan otur izle .

Şimdi konuya göre evet dersem aklımla değil duygumla, hayır dersem duygumla değil aklımla karar vermiş oluyorum. Birinde akılsız, birinde duygusuz oluyorum sanırım.

Hayır oyu kullananlarla oral yoldan ilişkiye gireceğim = n'olur hayır oyu kullanın.

Birader isteyen istediği oyu kullansın. Sende gönlünden geçen hangisi ise at oyu otur bence.

mevcut sistemle bi halt olabildik sanki de neyse izleyelim görelim

bkz: haklıyken haksız duruma düşmenin püf noktaları

Evet ya da hayır diye oy vermeye gitmeyi düşünmüyorum. Şuan ki sistem iyi değil, anca getirecekleri sistem daha kötü. Ben bu referandumu boykot edeceğim.

Sen 'hayır' deme n'olur beni bile soğutuyorsun !
Böyle başlıklara ne gerek var ?

Ben ikna oldum. Hayır diyeceğim :)

Hayırımı basar, aksamda haberlerde oyların nasıl çalındıgını izlerim adaletini seveyim dünya

Geri