F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Yeni bir telefon alacağım. Nokia lumia serileri nasıldır, kullanan, bilen varsa bi fikir verebilir mi acaba? :dusun:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim kardeşim de var, windows phone tabanlı bir telefon bana pek kullanışlı gelmedi ama tam bir bayan telefonu, htc one kullanıyorum android memnunum, hani bütçeni sarsmayacak bir telefon almanı öneririm
Nokia Lumia cihazları, 'benim zilyon tane gerekli-gereksiz uygulamalarla, oyunlarla, telefonu kişiselleştirmeyle işim yok, sade, farklı ve hızlı bir telefon istiyorum' diyenler için ideal.
Android kullanıcısı isen, Windows telefonlar sıkıcı ve yavan gelebilir. Akıcılıkta sorun yaşatmaz ve telefonda sık kasmalarla karşılaşmazsın, eksik yönleri de var, gelişmekte olan bir mobil işletim sistemi, daha zamanı var.
Samsung s3 mini yada s3 al mini olmayanlardan.
Benim mini ve çok kullanışlı. Diğer üst modeller çok pahalı ama.bu ikisi arasında bir düşün. -_-
s4 mini al. çok beğeneceksin.
Auria Lumiaya pek yanaşma derim alıcaksan iphone yada Samsung al gerçekten çabuk bozuluyormuş diye duyum aldım onların yalancısıyım =)
Nokia Lumia cihazları, 'benim zilyon tane gerekli-gereksiz uygulamalarla, oyunlarla, telefonu kişiselleştirmeyle işim yok, sade, farklı ve hızlı bir telefon istiyorum' diyenler için ideal.