nokia lumia serisi ve özellikleri

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Yeni bir telefon alacağım. Nokia lumia serileri nasıldır, kullanan, bilen varsa bi fikir verebilir mi acaba? :dusun:

Auria Lumiaya pek yanaşma derim alıcaksan iphone yada Samsung al gerçekten çabuk bozuluyormuş diye duyum aldım onların yalancısıyım =)

benim kardeşim de var, windows phone tabanlı bir telefon bana pek kullanışlı gelmedi ama tam bir bayan telefonu, htc one kullanıyorum android memnunum, hani bütçeni sarsmayacak bir telefon almanı öneririm

benim kardeşim de var, windows phone tabanlı bir telefon bana pek kullanışlı gelmedi ama tam bir bayan telefonu, htc one kullanıyorum android memnunum, hani bütçeni sarsmayacak bir telefon almanı öneririm

Yok zaten çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum; en azından şimdilik. En fazla bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum.

CastieL lord :p iPhone 5S geldi ablama yurt dışından; ama ben beğenmedim. iPHone 4 almak daha mantıklı geliyor; hem de ucuz. Şu anki android zaten; ama bir üst modele gecmeyi düşündüm.

Nokia Lumia cihazları, 'benim zilyon tane gerekli-gereksiz uygulamalarla, oyunlarla, telefonu kişiselleştirmeyle işim yok, sade, farklı ve hızlı bir telefon istiyorum' diyenler için ideal.

Android kullanıcısı isen, Windows telefonlar sıkıcı ve yavan gelebilir. Akıcılıkta sorun yaşatmaz ve telefonda sık kasmalarla karşılaşmazsın, eksik yönleri de var, gelişmekte olan bir mobil işletim sistemi, daha zamanı var.​

1000 tl nin biraz üstüne çıkabilirsen iphone 4s alabilirsin
1099 tl gibi bir fiyat görmüştüm nette

Tüm yönleriyle kendine özgü, marjinal, popülerlik hesaplaşmasından uzak, şık ve zarif, performansta diğerlerinden geri kalmayan bir model isterseniz önce Blackberyy Z10'u araştırın, satın almak için ise Z30'u bekleyin derim.

Nokia Lumia cihazları, 'benim zilyon tane gerekli-gereksiz uygulamalarla, oyunlarla, telefonu kişiselleştirmeyle işim yok, sade, farklı ve hızlı bir telefon istiyorum' diyenler için ideal.

Android kullanıcısı isen, Windows telefonlar sıkıcı ve yavan gelebilir. Akıcılıkta sorun yaşatmaz ve telefonda sık kasmalarla karşılaşmazsın, eksik yönleri de var, gelişmekte olan bir mobil işletim sistemi, daha zamanı var.​

Androiddeki çeşitli uygulamalardan hangisi kullanılıyor ki? En fazla arama yapıp mesaj atıyor; bi de internete falan girersin. Galaxy serilerini düşünmeli.

Samsung s3 mini yada s3 al mini olmayanlardan.
Benim mini ve çok kullanışlı. Diğer üst modeller çok pahalı ama.bu ikisi arasında bir düşün. -_-

S3 al o zaman. Mini de güzel ama alma Şansın varsa s3 al. Yok maddi durum diyorsan mini al canım.

tavsıyem htc olabılır pahalı bısey ıstemıorsan general mobile discovery veya samsung s3 mini s2 s1 ler 2 milyardan asagı deıl

Tavsiye edeceğim tek seri Sony Xperia serisi. :p
Güzeldir.

Mini alacaksan bence de s4 almalısın ama s3 alabilirsen çok daha memnun kalacağını düşünüyorum

Anladığım kadarıyla telefonla çok içki dışlı olmayan birisin onun için özelliklere takılı kalma adı gecen bütün telefonların özellikleri ihtiyacını karşılayacak seviyede sen telnosa bimeks vatan bilgisayar gibi bir yere gidip telefonları eline alıp tasarımına bak hosuna gideni al dediğim gibi özelliklere takılma

çok fazla derinlemesine inmeden kullanacaksan s3 mini -s4 mini arasında düşünebilirsin gerçi mini olmayanlarla arasında çokta fark yok zaten. . miniler arasında da öyle aman aman bi fark yok . ekstra olarak note 2 ye de bakabilirsin alternatif olarak boyut olarak büyüklük arıyorsan.

Auria Lumiaya pek yanaşma derim alıcaksan iphone yada Samsung al gerçekten çabuk bozuluyormuş diye duyum aldım onların yalancısıyım =)

Çabuk bozulmuyo, ben bayramda almıştım. Şuana kadar bi sıkıntısı olmadı..

Haklı arkadaş :D
Ben öneririm Lumia'yı şahsen. Gayet güzel telefon.

Geri