Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@başak mutsuz surat değil o , daha çok izdivaçta gelen taliplerini hiç birini beğenmeyenlerin suratına benziyor![]()
Ayhhh sana inanamiyorum bide etiketleyebilsen neler anlatacan![]()
Bir saat kaldi emre basliyo evleneceksen gel tayfunla elmasi takip ediyorum o ikisine bakarken benim suratimda boyle![]()
Ergen gibi artislik B yaparsan olacağı budur.![]()
Ben yılbaşılarına çok önem vermem ve sıradan bir gün gibi geçiririm ama senin paylaşımın sempatik geldi
Belli ki gerçekten mutlu oluyorsun ve içten bir şekilde paylaşmışsın bu mutluluğunu.
eline sağlık nice güzel yılların olsun başak
Olgun oldunda noldu daha beta ß yapmayı bilmiyonmobildeysen s harfine basili tut orada beta ßyi goreceksin ayhhh bi insana daha bi bilgi ogrettim cok mutluyum
![]()
Niye fazladan zahmet ediyim ?
Cumaya bir gün kala bi İnsan mutlu ettim ya aferim banao değilde seni taktir ettim insan küçük şeylerden mutlu olmayı başarabilmeli... :asd:
SiyahBeyaz gel kiz su sevgilinin isini gör sinir etti beni :asd: beta ß yapamiyo beceriksiz ama kabulde etmiyo neymis efenim zahmet edemezmis bende bir gorumceyim yani suna bisey de yaaaa![]()
Heee akrabalkk iliskilerim sifir kim kimin neyi hic bilgim yok neyse ama olsun gorumceye yakin biseymisim sonucta :asd: soyle bana guzel davransin swvgilin
:p
Ahahah ona nasıl davranilirsa oda öyle karşılık verir :p Demekki sen benim sevgilime güzel davranmiyorsun :T:
Bknz; aşk ittifakı :benmi:
Bu arada noel ağacın pek cici![]()
Sendemi harcadin beni :agla:
Sagol bebisim o senin ciciligin :p
Oyyy tesekkur ederim hep beraber olsun ins :srl:ßaşak neşene bayılıyorum. Maşallah cıvıl cıvıl bir ruha sahipsin bunu buraya yansıtıyorsun : )
Güzel yılların olsun hep.
Yok kuzum harcar mıyım hiç?
Sadece orta yolu bulmaya çalışıyorum :benmi:
Olgun oldunda noldu daha beta ß yapmayı bilmiyonmobildeysen s harfine basili tut orada beta ßyi goreceksin ayhhh bi insana daha bi bilgi ogrettim cok mutluyum
![]()
Kuserim ana size :asd:Aşkım bir insana bilgi öğrettin mutlu olmalısın sende :asd:
Demekki sadece ben degilmisim ß bulamayan:asd:
Mutlu yillar cnm![]()
Burada neler oluyor acaba? :nee: