ßaşak
Gümüş Üye
Burada neler oluyor acaba? :nee:
Iki sevgili beni yalniz buldu ezikliyolar kamkim:asd:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burada neler oluyor acaba? :nee:
Şşş.
Sesini çıkarma, göz teması kurma. Parmak ucuna basa basa çık yavaşça, bitirecek başka ilişki bulmuş. slakda
Iki sevgili beni yalniz buldu ezikliyolar kamkim:asd:
Aşkım bir insana bilgi öğrettin mutlu olmalısın sende :asd:
Ne kadar bahtiyar oldum anlatamam![]()
Senin mutluluğun = benim mutluluğum. :şirine: :asd:
Oyyyy kamkisinede hicc kiyamaaaz hiiiiccc:srl:Mümkün mü sence ? xd
Kamkim merak etme ben buradayım kimse seni ezemez nickim yeter khkhlj Sena bana seslensene kökünden halledeyim ben durumu :d
Senin mutluluğun = benim mutluluğum. :şirine: :asd:
Galpgalpgalp <333
Agacim plastikHristiyanlara gore, Hz Isa noel gecesi gelir agicin altina konulan yemekleri tadarmis. Agic altina konulan hediyelerin anlami bu aslinda. Bir diger inanca gore o takili olan agic toplari Havva ile Adem'in cennet bahcesindeki elmayi temsil edermis .) Umarim agicin plastiktir .p
Yoooo hemde hic usenmedimyaparken hiç üşenmedinmi
Hee kutluyozAy noel günah siz kutluyo musunuz .s.s
Tesekkur ederim:cici:Çok güzel olmuş.
niye noel agaci ablacim? ^^
Kırmızı o kadar iyi değilde yeşil güzel olmuş
O ısıklandırmasi :nee: bi yesil bi mavi bi kirmizi bi sarı yaniyor.
Biliyorum aynı ağaç olduğunu sinirlendirebilecekmiyim diye bir deneyeyim dedim.
Sen yinede yeşil yak
Yaaaaaaa ben isiklandirmanin sirasini nasil bozayim:T:
Farkli agac dedin demedim zaten isiklandirma varya su agaclara doladigmiz hiccc bir sekilde ayarlayamadigimiz kendi kendine renkten renge burumen o isiklardan iste. Onu ben istedigim renkte yakamiyom.
Sinirlenmedim sok oldum.
Onun ayarlaması kolay 10-20 tl masrafı var. Yeşil yakacaksan nasıl yapacağını söylerim.
Yok cok ihtiyac duyarsam 10 20 tl veririm. Yesilde yakmayacaaam. Sen ogretmede gece gece uğundurursun insanı. Rengaaaareeenk kalsin agacim benim