Noel Ağacım

Konu sahibi son olarak 646 gün önce görüldü
Hristiyanlara gore, Hz Isa noel gecesi gelir agicin altina konulan yemekleri tadarmis. Agic altina konulan hediyelerin anlami bu aslinda. Bir diger inanca gore o takili olan agic toplari Havva ile Adem'in cennet bahcesindeki elmayi temsil edermis .) Umarim agicin plastiktir .p

Hristiyanlara gore, Hz Isa noel gecesi gelir agicin altina konulan yemekleri tadarmis. Agic altina konulan hediyelerin anlami bu aslinda. Bir diger inanca gore o takili olan agic toplari Havva ile Adem'in cennet bahcesindeki elmayi temsil edermis .) Umarim agicin plastiktir .p
Agacim plastik:D
yaparken hiç üşenmedinmi
Yoooo hemde hic usenmedim:D
Ay noel günah siz kutluyo musunuz .s.s
Hee kutluyoz
Çok güzel olmuş.
Tesekkur ederim:cici:

niye noel agaci ablacim? ^^

Kırmızı o kadar iyi değilde yeşil güzel olmuş

Biliyorum aynı ağaç olduğunu sinirlendirebilecekmiyim diye bir deneyeyim dedim.
Sen yinede yeşil yak

Yaaaaaaa ben isiklandirmanin sirasini nasil bozayim:T:
Farkli agac dedin demedim zaten isiklandirma varya su agaclara doladigmiz hiccc bir sekilde ayarlayamadigimiz kendi kendine renkten renge burumen o isiklardan iste. Onu ben istedigim renkte yakamiyom.
Sinirlenmedim sok oldum.

Yaaaaaaa ben isiklandirmanin sirasini nasil bozayim:T:
Farkli agac dedin demedim zaten isiklandirma varya su agaclara doladigmiz hiccc bir sekilde ayarlayamadigimiz kendi kendine renkten renge burumen o isiklardan iste. Onu ben istedigim renkte yakamiyom.
Sinirlenmedim sok oldum.

Onun ayarlaması kolay 10-20 tl masrafı var. Yeşil yakacaksan nasıl yapacağını söylerim.

Onun ayarlaması kolay 10-20 tl masrafı var. Yeşil yakacaksan nasıl yapacağını söylerim.

Yok cok ihtiyac duyarsam 10 20 tl veririm. Yesilde yakmayacaaam. Sen ogretmede gece gece uğundurursun insanı. Rengaaaareeenk kalsin agacim benim

Yok cok ihtiyac duyarsam 10 20 tl veririm. Yesilde yakmayacaaam. Sen ogretmede gece gece uğundurursun insanı. Rengaaaareeenk kalsin agacim benim

Yeşil yakmayacaksan hiç güzel olmamış.
Ayrıca "uğundurursun " diye bir kelime ilk kez duyuyorum.

Yeşil yanınca gelip takdir edeceğim

Geri