ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Benden daha hayırlı olduğu kesin ve benden daha ukala olduğu da. Ama benim kadar tatlı değil ehehe
Şu an nefes alan ilk sanal arkadaşım .p Sever, sayarım. Eksik olmasın.

Beni sedat peker sanıyor xd
--------
25.10.2014

Bi ben saygı duymuyorum galiba. Sedat pekerim ben racon kesmem kafa keserim shdjfk

Damarina basilan konularda uzun uzun , sabirla anlatmayi seviyor.

Emek , emekci , hak , hukuk bilen , sayan efendi kisi.
Tanistigima memnunum .
Asker donusu soylesi sozunu tutmani bekliyorum.
Saygilar.

Bu adam atayizim dese de beni inandıramıyor atayiz olduğuna :D

Merhaba. :p
Forumda duruşunu, düşüncelerini ve yorumlarını beğendiğim nadir insanlardan kendisi.
Komik, güler yüzlü ve anlayışlı bir bey olduğunu düşünüyorum. : )
Hayırlı cumalar dilerim buradan kendisine. :rolleyes:
Görüşürüz.

takip ettiğim 3-5 kişiden biridir kendileri.
geçen günkü tavrıyla saygımın bir kademe daha arttığını söylemeliyim. .p

Herzaman takip eder fazlasıyla saygı duyarım. Birgün karşılıklı oturup iki lafın belini kıracağız ama bakalım nezaman :).

Han Pasado'nun sözlüğe gelişiyle tarihe karışacağını düşündüğüm kuru sıkı sloganı kendine kullanıcı adı bellemiş, uzun yıllara dayanan tanışıklığa rağmen hiçbir yakın bağa sahip olmadığımızı düşündüğüm, düşündüğüne inandığım muhterem zat.

Muhtemelen yukarıdaki tek cümleyi kendisiyle birlikte bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar üye anlayacaktır. Jesse James hariç.

Hacı, Çok Bilgili ve Efendi.
Hatta En Efendi Bulduğum Kişiler Arasında İlk 3'de.

Saygıyı Hakediyor..

Kendisiyle düşünce yapımın tam olarak( kısmen örtüşüyor ) uyuşmadığını; ancak siyasi ve ideolojik yazılarını okuduğumu söyleyebilirim. Yorumları güzel.

Saygı duymasını bilen, kulturlu, beyefendi bir kisilik. Bu ozellikleri de onu farkli kiliyor. Sen hic degisme boyle kal :)

Her ne akdar inanancımız farklı olsada gerçekten sygısıyla saygımı kazanmış değerli bir insandır @No Parasan her zaman bu saygıyı koruyan ben bildimci davranamyan birisi verdiği bir mücadelesi var ve bu konuda fikirlerim aynı akıl hocalığıda gerçekten iyi keşke yan yana olabileceğim bir durumum olsa kendisiyle:)

Kendı dusuncesı dısında baskalarının dusuncesını hor goren bırısı. Bılgılı ve saygın olabılır lakın Bana oyle gelmıyor. Rahatsız edıcı davranısları var. Bknz: Bır konuda Soylesı oldugunda hosuna gıtmeyen herhangı bırseye degıldde kısıye yonelmesı sınır bozucu. Umarım bu tavrı ndan vazgecer.

Sağ salim git gel, buralarda eksikliğin hissediliyor

Geri