ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
La hacı ;
Ben sana hiç yorum yapmamışım be hacı.

Forumdaki herkesin yorumlarını az çok takip ederim.
Hacı ile çok zıt düşünmeme rağmen kendisine saygım sonsuz.
Hiçbir şekilde aşağılayıcı , alaycı konuşmaz.
Yaşına göre olgun düşünüyor.

Bu işin resmi kısmı bir de magazin kısmı var :hih:

Esprili , konuşkan , sevimli biri muhabbet ettiğinizde.
İnceden inceye yapılan espriler ( sokulan laflar demedim kibarlaştırdım azıcık iyi yaptım di mi :dusun: ) ,tripler ,çaylar , çikolatalar :kiki::kiki:
Tadına doyulmaz sohbetler falan filan ...
Forumda olupta iyiki burada dediğim kişilerden kendisi.

Allah yolunu açık etsin hacıııııııı :zuha::zuha:

Savunduğumuz ideolojiler farklı olsa da yorumlarını beğendiğim,tartışmasını bilen,beyfendi tanımına uyan değerli bir kardeşim.Böyle bilgili kardeşimin Türkçü cephede yer almasını isterdim :):)

Hacı

Forumda yorumlarını gözlediğim, aklı başında, her şeyi eğrisi düzü ile tartıp konuşan biri.
forumda çokça seviliyor. Muhabbetimiz olmadı ama düşüncelerini beğendiğim biri.
Her şey gönlünüzce olsun.
------

13.09.2014 - 13:34
Sohbetin doyum olmayan adam.. yakışıyor adam kelimesi. Hakkını veriyor. Değerlidir benim için.

kültürlü, seviyeli bir arkadaş. Yorumlarını ,açıklamalarını tutarlı bulup beğeniyorum.

Dün geceki konuşmamızı bi ömür saklamak isterim o kaaa güzeldi:D

Herhalde 4 yıldır tanıyorumdur Mazlum'u,(Daha çok olabilir ama az değil.p) kimler geldi kimler geçti bi o geçemedi lkhjhkf Eskisi kadar sık görüşmesek de görüştüğümüz zamanlar hiç mesafe falan olmuyor arada, bazı şeyleri aştık sanırım. Yıllar çok şey kattı ilk zamanlar bildiğin ergendi bu .p Forumda soğuk nevale gibi dursa da kimi zaman sıcacık bi yüreği vardır. İyidir iyi fazla övmeyeyim şımarık zaten. Eksik olma emi!

Mazlum abi her zaman bilgisinden, kültüründen, tecrübelerinden faydalanmak istediğim ve mümkün olduğunca faydalandığım saygıyla takip ettiğim insan.

Lafı dolandırmasa iyi çocuk aslında :honk:
Alınganlık abidesi olduğunu da düşünüyorum, sadece ben böle düşünüyorsam sıkıntı frekans farkındadır herhal :honk:
UniBJK atkımın üstüne yattı. Göndermezsem Allah belamı versin dedi. Belgeler ve şahit mevcut. En son durum ne bilmiyorum :honk:

Hacı

Tanışma fırsatını yeni bulduk:cici:
Yorumlarında saygısını forumdaki duruşunu koruduğuna şahit oluyordum. Kısa sohbetimizde de esprili yanı olduğunu öğrendim (:
Tanıştığıma ve sohbet ettiğime memnun olduğum üyelerden.

Adam gibi adamdır derler ya hani ha işte o gibisi fazla.
Adam'dır !
Yorumlarını severek takip ettiğim bir üye , selamlar sevgiler...

Sevilen üyelerden biri sanırım, yorumları saygı çerçevesinde ,ukalalık ve aşırılık yok. Herşey gönlünüzce olsun

Her yerin Hacı olsa ne olur acaba?-_- O değil de pilavlıya ne zaman gideceğiz? Gerçi tesbihatta iyi değilim ama öğretirsin. Belki bi' gün baklava bile yeriz.:p

Aklı basinda hos sohbet saygida kusur etmeyen biri Hacı. Tanidigima memnun olduklarimdan.

Mazlum uzun zamandır tanıdığım, olaylara ve hayata bakışıyla takdir ettiğim çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Normal hayatında da sanalda olduğu gibi olan nadir insanlardandır. Öyle kendini övmeye, olmadığından farklı özellikler yüklemeye çalışmaz. Gerçekçi ve insancıldır. Müzik zevki de bir o kadar takip edilesidir. Sözün olsun, zamanında bir çay içimlik fırsat bulamayıp ayak üstü konuşsak da; İstanbul'a gelince tokuşturulan bardaklarla dünyayı kurtaracak kadar bol vaktimiz olsun.

Fikirlerine saygı duyduğum bir insan.

Çok niyetlendim vakti zamanında başka kanallar aracılığı ile daha yakından tanımaya, aynı şehirde aynı zamanlarda gerçekleştiremedik.
Umarım en kısa zamanda Mazlum=)

Değerli bi abimdir .Düşünceli , dozunda tartışmalar yapan , herkesin görüşüne saygı duyan , müzik tarzını sevdiğim bi abi :)

Dopdolu.. Kimi zaman istemeyerek kırıcı olabiliyor ama bu tamamen dürüstlüğünden kaynaklanıyor. Düşüncesini söylemekten çekinmeyen, eminse kendinden sonuna kadar giden, bilgisi konusunda esnek olabilen, ki bu da öğrenmeye ne kadar açık olduğunun ve önyargısız olduğunun da ispatıdır, paylaşımcı bir arkadaşımız.. Severek takip ediyorum. : )

[YOUTUBE]g4dCKrgKrQY[/YOUTUBE]

Beni yak,kendini yak..
Herşeyi yak..
Bir kıvılcım yeter,ben hazırım bak.

No Pasaran'dan çok hazetmem,soğuk,gıcık bir tiptir.
Mazlum tam tersi daha sıcakkanlıdır,daha sevilesidir.
Her ikisinin de ortak özelliği bilgilidir.Emekçidir :p
Neyse yeter bu kadar.

tertip naber ya ben kasımda gidemiyorum başvuru süresi geçmiş. şubat celbi düşünüyorum. uzun dönem olsak torunun mu olacaktım şimdi bilmiyorum sanırım asker terimlerini ööğrenmeye başlamalıyım artık.

Geri