ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Merhametli insanlardan korkma der hep Ananem
Çok merhametli bir adamdır mazlum iyi bi dinleyicidir arti duygusaldir kabul etmesede asdgl
Saatlerce sohbet edebilirsiniz bu adamla zira konuşmayı çok sever ben genelde dinleyen tarafımdir asfkl Onca muhabbetimiz oldu tek saygisizligini gormedim ve sevdigi insanlar icin yapmicagi sey yoktur meslektasiz dolaylida olsa kendisi muhendistir ve bekardir su an askerde burdan taliplerine duyrulur :D
Ve bi gün birinin saatlerce kitap okumasindan dolayi ölddügünü duyarsaniz bu Mazlumdur :D yahu tamam oku oku da abartma ya sinemaya git gez dolas falan :d
Bilgiye bir insan hep mi ac olur arkadaş gerçekten onun gibi olmak isterdim bir şey hakkında fikir sahibi olmak için elinden geleni yapar yani bos bos konuşmaz o konuyu bilmiyorsa onunla aalakalı ne kdr kitap varsa okur ondan sonra konusur.

Girgir olayinda tek bir muhabbetimiz olur o da m mahya ha ha :D yeter bu kadar ya.s hadi kib aeo.s

Forumda tanıdığım ve reel hayatta görüp karşılıklı çay içtiğim kişilerden biridir.

Yorumlara bakılırsa neşeli ve eglenceli biri gibi gibi ama bana çok ciddi geldi yahu. :) Neden acaba : D

Eskilerden takip ettiğim, ve objektifliğine hayran kaldığım, geniş açıdan düşünebilen saygı duyduğum arkadaşlar arasında..

sitede ateistlere karşı olan baskı ve ön yargının kırılmasının bence baş aktörü. aşırı sakin, asla sinirlendiğini ve laf soktuğunu görmedim. çok iyi bi insan olduğuna eminim, ben banlanınca yaptıkları için de minnettarım :D

İnanışı dışında insanlığıyla daha ön planda, yıllar önceden bu yana ulaşmış kişilerdendir Mazlum. Onunla birçok şeyden konuşabilirsiniz,konuşamazsanız dahi sizi bilgilendirmek için elimden geleni yapar. Karşılıklı sohbet etmeyi çokça istediğim nadir insanlardan biri aynı zamanda. Sürekli konuşup görüşmesek de her zaman iyi ve mutlu olmasını isterim =)

Senden öğrenecek çok şeyi var insanların.

Uzun yıllardır tanıdığım,sohbetini sevdiğim araya ne kadar zaman girsede muhabbetimizin bozulmayacağına inandığım sıcak kanlı eğlenceli insan:tatlı:

Şuraya ara sıra da olsa zaman zaman da olsa girip bir şeyler karalamamın en büyük sebeplerinden No Pasaran.

Kendisiyle içtiğim çayı kahveyi özlemiyor değilim, keşke yollarımız yine bir yerde kesişse. Senden sonra Can beni yolda gördü selam bile vermedi abi!

Kendisi benimle telefonda doğanın diyalektiği, Alman idealizminin tarih tasarımını falan konuşabilecek (kendini övmeceli başkasını övmece swh) kültür birikimine sahip olup özellikle Türkiye siyaseti ve siyasi tarihi dendiğinde kitap gibi bir adamdır. Şu sıralar ne çok sık girmek ne de çok yazmak içimden gelmese de buraya, gelip takip ediyorum acaba Pasaran neler yazmış diye. Umarım vakit bulur da yine uzun uzun okuduklarından bahseder, yeni yeni şeyler anlatır, fikirlerini yazıya döker de tabağımız boş kalmaz.

guzel adapli. nasil beceriyorsun seni sinir edenlere sessiz kalmayi. paylas :)
iyiki forumda var gorevininde hakkindsn gelmiyor degil. bence siyah adminlerden ol :p
hep iyi kal.

kültürlü seviyeli sevilesi bir dostumuz. forumda nickini en çok beğendiğim üyelerden

Bir çok tartışma ve genel konularda sıkı takipçisi olduğum ender kişilerden, forumda hiç kimseyi aşağılayıcı
yorumlarına şahit olmadım. Saygı değer üstad'a sevgilerimle. :hi:

Forum yaşantım süresince görüş ve düşüncelerine sonsuz bir saygı beslediğim sağlam karakterli insanların başında gelir. Lakin yeni yeni farkına vardığım bir ayrıntıyıda buraya not düşmekte fayda var. Forumda elbette ki bilgi birikimi olan çokca üye vardır lakin No Pasaran'ı onlardan ayıran özellik muhatap aldığı veya ikili tartışmaya girdiği şahısı hakir gören, bilgisizlikle suçlayan "bilge cahillerden" olmayışıdır.

Onun kadar iyi niyetli ve içten birine çok az rastlanır sanal dünyada
Hep Mutlu olsun..

Tanıdığımı düşündüğüm ender insanlardan biri.
Yorumlarında ilkeli,kültürlü,sağ duyulu...Yolu hep açık olsun.

Mazlum'la eskiden bulunduğumuz forumlarda aynı yerdeymişiz aslında ama tanışmamışız. Şimdi de tanışmıyoruz aslında, öyle forumla ilgili bir şey olduğunda irtibat kuruyoruz sadece. :) Ama forumun en objektif bakan gözlerinden biridir, bunu net söyleyebilirim.

Geri