Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sana hiç yakıştıramadım bilmiyorum belki şakasına yazdın emin değilim ama sözlüğüne böyle bir şey yazman hiç hoş olmadıSeni hiç sevmiyorum Pasaran.
Abi selam.
Forumun en muhabbete değer insanlarından biri.. onunla edeceğin ufak sohbetten bile tat alırsın. yıllardır tanıyorum ve hiçbir rezilliğine şahit olmadım skj hep mi sakin olur bir insan… hep mi anlayışlı..iyi niyetli efendime söyleyeyim kibar olur. Bir kavgasını bile görmedim. sinirleri alınmış gibi. biraz sinsilik var gibi ama nys şimdi konumuz bu değil..
Np gibi insanlar nadir rastlanılır,kolayda bulunmaz…
Her türlü ittifaka mobbinge karşı direnen ve yükselişine devam eden bir kişiliği var…..
Kötü yaklaşımları umursamadığını ve havasına şu şekilde daha hava kattığını düşünüyorum
“Bu kadar aptalı aynı amaç için bir araya getirebildiğime göre demek fena biri değilmişim”
Duruşun bi kitabı olsa kapak fotoğrafında mahsun skj değil değil… no pasaran olurdu…
Gelmişken,
Sevdiğin üyeler listesinde kacıncı sıradayım daha doğrusu sıradamıyım sljk böyle devam edersem sevmediğin üyeler listesine girecek gibi duruyorum… neyse buna yarın başka konuda devam edicem….
Teşekkür ederim.
İyi ki kız değilsin kenks 🤣🤣vallahi mükemmel biri bence ya her gördügünde selam verir hal hatır yapar yeri bende ayrı cidden ya
kız olsam günlük giydigim kombini atar yorumlatırdım vallahi bikinili fotomu bile atardım ya.. öyle güvenirdim sanırım <3