Su karmanin yazilarina gulen dolu karsi cinss var bide engellucem hepsini gulmekten kustum o derece usdudjsusussiwhhshdshhaahahahshxnjaja
Vizyon gruptan leaving
Vizyon gruptan leaving
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video 48 saniyeydi…. :ddddlupe'un anlığını gören forum üyeleri > hz. isayı son akşam yemeğinde gören havariler
emeğe her zaman saygımız var, konu hortlar hortlamaz bu postu okumaya girdim… silinen haha tepkilerimize öfkelenerek yeniden güldüm çünkü perilik… o bayramdan sonra her şey kötüye gitti ülkede. düzeltmek için yeniden baklava yapmam lazım sanırımbir bayram arifesi yaptığı paylaşımla forumu ikiye bölen melodram...... özleniyorsun......
Ekli dosyayı görüntüle 37126
malzeme çıktıkça üretime elbet devam ederiz..... teşekkürler <3333
melo önümüz bayram ama bu baklavanın yapıldığı zaman ile şimdiki zamanın un fiyatı aynı mı...... bime geliyor boşver.......emeğe her zaman saygımız var, konu hortlar hortlamaz bu postu okumaya girdim… silinen haha tepkilerimize öfkelenerek yeniden güldüm çünkü perilik… o bayramdan sonra her şey kötüye gitti ülkede. düzeltmek için yeniden baklava yapmam lazım sanırım
ya da börek….