no context ircforumları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Su karmanin yazilarina gulen dolu karsi cinss var bide engellucem hepsini gulmekten kustum o derece usdudjsusussiwhhshdshhaahahahshxnjaja

Vizyon gruptan leaving

Geleceği gören kahinler gibi konu açmış adam

zamanında konuyu takibe almışım, bi anda 6-7 tane bildirim gelince noluyor diye giriş yaptım, testosteron seviyesinden ötürü nefes alamadığımdan geri çıkıyorum (bu arada cevap soldaki)

ilk defa kilisdar diyorum.
tarihe not edilsin

Be videosu yaaaa tüm gece muhabbeti dönmüş. Bari içeriğini diyin skljksk

1 saat anlik aradik. Bulduk. Girdik. Yok.
Pp gibi bakiyorum suan..

bir bayram arifesi yaptığı paylaşımla forumu ikiye bölen melodram...... özleniyorsun......

Ekli dosyayı görüntüle 37126
emeğe her zaman saygımız var, konu hortlar hortlamaz bu postu okumaya girdim… silinen haha tepkilerimize öfkelenerek yeniden güldüm çünkü perilik… o bayramdan sonra her şey kötüye gitti ülkede. düzeltmek için yeniden baklava yapmam lazım sanırım :emoji_sweat:
ya da börek….

emeğe her zaman saygımız var, konu hortlar hortlamaz bu postu okumaya girdim… silinen haha tepkilerimize öfkelenerek yeniden güldüm çünkü perilik… o bayramdan sonra her şey kötüye gitti ülkede. düzeltmek için yeniden baklava yapmam lazım sanırım :emoji_sweat:
ya da börek….
melo önümüz bayram ama bu baklavanın yapıldığı zaman ile şimdiki zamanın un fiyatı aynı mı...... bime geliyor boşver.......

oggy.png

Geri