Nişan nerede yapılabilir.Fikirlerinizi paylaşırmısnız ?

• Kullanıcı carso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4045 gün önce görüldü
Evleri kucukse demekki salon dusunmusler. İlle de dugun salonu diyosaniz maddi acidan uygun olmasi icin hafta ici ve gunduz saatlerini ayarlamalisiniz. Gunduz yapilan kiralamalarin daha uygun oldugunu biliyorum.

Anne baba kaldıramaz evde olanı bende düşündüm ama olmaz zaten gündüz olcak akşamda yemeğe gidebilmek için aile büyükleriyle :)

Bütçeyle alakalı bu seçim. Deniz kenarı olur, gemide olur, cafede olur, düğün salonu olur, ev olur, evinin önü uygunsa orası bile olur.

çamlıca tepesinde şu jarse elbiseli türbanlı kadınların, yakasız gömlekli oğlanların gittiği biyer var.güzel orası.
ha pardon avrupa yakası demişsin.olmaz benim dediğim

Vardınızmı bir sonuca kardeşim..?

Vala ben bile düşünmeye başladım kara kara en iyisi kızı kaçırmak sanırım bu devirde evlenmek zor..

Vardınızmı bir sonuca kardeşim..?

Vala ben bile düşünmeye başladım kara kara en iyisi kızı kaçırmak sanırım bu devirde evlenmek zor..

Tuttuk salonu ama ailesinin haberi yok henüz buda bi çelişki evden çıkma problemi yaşayan biri bu deliliği göze almasıda ayrıca garip

Nişan sevmiyorum direkt nikah yapıcaksın, nikah yapmadan yaşanmaz ayıp mesela Huri Sesigüzel Hn. da böyle düşünüyor, terbiyesizlik resmen ya, ben admin olsam nikahsız yaşarım diyen herkesi banlardım.​

Fikrim yok ki.Olsa keşke.
Orda burda olur gibime gelio.

Geri