Nişan nerede yapılabilir.Fikirlerinizi paylaşırmısnız ?

• Kullanıcı carso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4045 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar ;
Nişan için düğün salonu da olabilir veya yerine(Ev-olmayacak) nerde yapılabilir. Kır düğünü gibi mesela ucu açık tekliflerinizi bekliyorum. :) İstanbul avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz fiyat açısından hangisi daha hoş ve uygun olur.

Geniş fikirlerinizi benimle de paylaşırmısınız hem herkese fikir ve tavsiye olur.

Aile arası gibi güzel bir şey varken salona o kadar para verilmez:)))
Kır dugunu konsepti de var yemekli mu yoksa kokteyl mi ? Tekne de nisan yapın bence:p
Düğün salonları pahali zaten.

Nişanı bilmem ama paşa garden ve Ataköy nossa Costa en güzel düğün mekanları: )))

Denizde veya deniz kenarında çok mantıklı bence :)

Çok kalabalık olmayacaksa bence de tekne çok mantıklı, hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin.

Evleri kucukse demekki salon dusunmusler. İlle de dugun salonu diyosaniz maddi acidan uygun olmasi icin hafta ici ve gunduz saatlerini ayarlamalisiniz. Gunduz yapilan kiralamalarin daha uygun oldugunu biliyorum.

İşi geyiğe vurursan acaip masraftan kurtulmuş olursun .. Sözlünün tut elinden Atış Poligonuna götür ve de ki ; " Nişan deyince benim aklıma sadece senin kalbini yüreğini hedef almak geliyor " diye romantizmden salvolarla " al sana nişan " deyip parmağı yüzüne tak .. Oradan çıkmadan da hazır gelmişken bir kaç el atış talimi de yapın tabi .. Bak bu aklı herkes vermem değerini bil :)

Iyi de düğün salonlarından daha uygun tekne organizasyonları var: )))

Durun şimdi arkadaş bence teklifimi ciddi ciddi düşünüyor olmalı :)

Belediyelerin sosyal tesisleri var kardeşim çoğuda deniz kenarında zaten diğer yerlerden daha ucuza geliyor sen olduğun yerdekini ara fiyat al eminim daha uygun olacaktır çoğu yerden..

Ama dün konuda Nişan kız tarafının diyordu öyle hatirliyorum:/

Geri