Nilperi'nin babası "evlenme birlikte yaşa" dedi. Sizce kızına verdiği tavsiyede haklı mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
Senin bir dünya görüşün yok ki. Bişeylerin arasında sıkışmışsın. Kendini atacak bir dünya görüşü arıyorsun. Şuan yok yani. Kendinle çelişmekten öte bişey bu.
Ben de senin için aynısını düşünüyorum biliyo musun

Ne oldu? taşındı mı o herifin yanına.

Ya bu aralar hep eskileri anımsar oldum. Bu şarkı da Almancı yaz aşkım vardı. Onu hatırlatıyor ):

bu şarkı çıktığında o kadar beğenmiştim ki sözünü müziğini, bunu biri bana söylermiş gibi havalara giriyordum… jdjdj peki sux ne söylüyor kaşlar keman gözler aman beni yüreğimden vurağğğn. ferdi tayfur

bu şarkı çıktığında o kadar beğenmiştim ki sözünü müziğini, bunu biri bana söylermiş gibi havalara giriyordum… jdjdj peki sux ne söylüyor kaşlar keman gözler aman beni yüreğimden vurağğğn. ferdi tayfur
Ben de birine kıs seni yerler yerler şarkısını söylüyormuş gibi yapıyordum sonra dansıyla beraber kapıya girdikten sonra bıraktım kfkg

Karışırım beni deli etmeyin… bana diyin ki anam babam gtümü keser.. veya nafakamı riske atmak istemiyorum.. saygı duyarım, misal ben karadenizli insanlar tarafından vurulmak istemedim…
yine nakavt üstüne nakavt etmissin kizlari eh be adam... mayk taysın mısın nesin sen .s

forumyikikuyeler: ya salak mayk taysin oyle mi yazılır tam cahil yiaaaaa

20161207_213109.png

Geri