Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
bu ismi begendigimden..ve ircde kullandigim nickti bir zamanlar.

aegishjalmur (Ægishjálmur);

eski çağlarda iskandinav koruyucu tılsımı olarak kullanılırdı ancak sihirinin doğasının bir çok yorumu vardır. izlanda destanlarında savaşlarda ve çatışmalarda güç ve hakimiyet sağlamaya yarardı. Karşıdaki kişinin zihnine korku aşılamak için kullanılırdı, aynı zamanda "korku dümeni" (Helm of awe, helm of terror) olarak da bilinir. Gerçekte dümen olmasa da savaşçılar tarafından zırhlara basılır veya alınlara çizilirdi.

e06ebq.jpg

2i1mdcn.jpg

Sabahattin Ali nin kurk mantolu madonna romani nin da raif efendi nin asik oldugu kadin karakterin adi.
Maria puder.

Ben yerine Biz demeyi tercih ederek bencillikten uzak durma icgudusu seysi olaraktan We=biz sectim. Ayni zamanda We giyindigim markanin adi fakat her an degisebilirim hic bana gitmedi bu nick.

aegishjalmur (Ægishjálmur);

eski çağlarda iskandinav koruyucu tılsımı olarak kullanılırdı ancak sihirinin doğasının bir çok yorumu vardır. izlanda destanlarında savaşlarda ve çatışmalarda güç ve hakimiyet sağlamaya yarardı. Karşıdaki kişinin zihnine korku aşılamak için kullanılırdı, aynı zamanda "korku dümeni" olarak da bilinir. Gerçekte dümen olmasa da savaşçılar tarafından zırhlara basılır veya alınlara çizilirdi.

e06ebq.jpg

2i1mdcn.jpg

Nickinin bi anlamı olmadığını; harflerin rast gele dizilmiş hali olduğunu düşünüyordum. :kiki:

Müeddeb...İlim ve edep öğrenmiş, terbiye olmuş, edip, terbiyeli.

Ukala oldugumu sanmayın sakın, bu kelimeyi çok seviyorum.Layık olamasam da.

Bakınız; Elia Martell

Elia Martell, gerek başından geçen o trajik olay gerekse davranışları ve tepkileriyle kendime en yakın hissettiğim kitap karakteridir. Silik ama aynı oranda önemli bir şahsiyet. Sadece erkek kardeşi ile arasındaki bağ bile kendimi Elia'ya yakın hissetmemi sağlayabilir.

Aşk-! Azam : Azam büyük demek.
Kendi bulduğum ve bana ait olan bir nick. Aşkı büyük anlamına geliyor.

RedLiNeS; kırmızı çizgiler

kırmızıyı sevdiğim için bunu seçtim.. :)

Avrupa Hun Devleti hükümdarlarından birinin adı. Anlamı siyah elbiseli.

Classic: klasik sıradan herkes gibi.

Buğu su buharı

Tdk ye göre de Soğuk bir cisim üzerinde ince bir tabaka durumunda yoğunlaşmış sıvı

henry chinaski,charles bukowski tarafindan yaratilan bir kitap karakteri.
ayni zamanda bukowski'nin de kitaplarinda kendini anlatirken kullandigi 'takma ad'.

Geri