Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3043 gün önce görüldü
Nickinizi neden seçtiniz ?

images

Kabuguma cekildigim dönemlerde degistirdim nickimi. Bana yakistigini dusunuyorum :)

Bir İzmirli olarak en güzeli buydu diye düşündüm:)

Alman çocukluk arkadaşımın adı olduğu için (: yani herkesin düşündüğü gibi Mortal Kombatten esinlenerek değil :)

Remus Lupin. Sevdiğim bir karakterdir.

Esc= Erzincan- samsun-çarşamba :cici:

Jean-Christophe Grangé´nin kitabinin isim. Samuray eslerinin tasidiklari kilicin ismi.
Kaiken'in hikayesi cok ilgimi cektigi icin ve boyle ilginc seylere ilgi duydugum icin bu nicki sectim, cokta seviyorum.

aamir khan hayranı olduğum için seçtim

İdealler, idealler ve idealler...:D

Msne arıyordum bir aar kendime yagmur periisi diye msnemi yapmıştım sonra 3 bucuk sene once facede biri oyun vardı orda perii yaptım öylece kaldı işte :) 2 ili peri nadir var zaetn :)

Buraya üye olurken seçmiştim bu nicki, Gazel'in birçok anlamı var okuduğum bölümün de etkisi olabilir fakat ben sonbaharda dökülen yapraklara da Gazel denildiği için seçmiştim :)

ilk 2004 te eve internet geldiginde yanlışlıkla mirc programına(script) tıkladım kardeşimin nicki ATLI ydı şifreliydi tabi şifreli oldugunu bilmiyordum nick değişince korktum kapattım 2 gün içinde tekrar denedim hep ATLI oluyordu sonra değişiyordu olayı çözdüm bende önüne T koydum TATLI oldu :)

Anlamının bana uyduğunu düşünmekteyim. :p Ki çok hoş bir anlamı vardır. (:
Ayrıca adımın ilk hecesi ile soyadımın son hecesini içinde barındırır, HÜMA.
Asla vazgeçemeyeceği nickimdir bu benim.

Aslında Osmanlı Türkçesi'yle bi nick yapcaktım kendime sonra gölge deyiverdim öyle oldu:D

Forum'a üye olmak için şart koşuluyor aslında ben boş bırakacaktım da Forum'a üye olamıyormuşum :haha:

normalde sabit kullandığım bir nick vardı ama onu istemedim nedense ve bu nicki gördüm bir yerde çok hoşuma gitti,anlamına baktım anlamıda hoşmuş:)sevdim,içime sindi artık değiştirmeden kullanacağım yeni sabit nickim ;)

Lethe :
1) Bknz. Dark Tranquility - Lethe
2) Lethe, Yunan mitolojisi'nde yeraltı dünyasında (Hades) akan nehirlerden biri. Bu nehrin suyundan içen gölgeler (ölülerin ruhları) dünyada yaşamış oldukları geçmiş fani hayatlarına dair her şeyi unuturlardı.
3) Lethe cehennemde akan nehirlerden biri ve unutturma nehri olarak biliniyor.
Bir diğer anlamı ise, cehennemde akan nehre gelen ölüleri yıkayan meleğin adı.

Mephistopheles: Hristiyan mitolojisinde lider şeytanlardan bi tanesi.

Yakında Black-Box yapacam,anlamıda Kara-Kutu :D

ide@list-idealleri olan kişi...

Geri