Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jean-Christophe Grangé´nin kitabinin isim. Samuray eslerinin tasidiklari kilicin ismi.
Kaiken'in hikayesi cok ilgimi cektigi icin ve boyle ilginc seylere ilgi duydugum icin bu nicki sectim, cokta seviyorum.
Msne arıyordum bir aar kendime yagmur periisi diye msnemi yapmıştım sonra 3 bucuk sene once facede biri oyun vardı orda perii yaptım öylece kaldı işte 2 ili peri nadir var zaetn
Buraya üye olurken seçmiştim bu nicki, Gazel'in birçok anlamı var okuduğum bölümün de etkisi olabilir fakat ben sonbaharda dökülen yapraklara da Gazel denildiği için seçmiştim
ilk 2004 te eve internet geldiginde yanlışlıkla mirc programına(script) tıkladım kardeşimin nicki ATLI ydı şifreliydi tabi şifreli oldugunu bilmiyordum nick değişince korktum kapattım 2 gün içinde tekrar denedim hep ATLI oluyordu sonra değişiyordu olayı çözdüm bende önüne T koydum TATLI oldu
Anlamının bana uyduğunu düşünmekteyim. :p Ki çok hoş bir anlamı vardır. (:
Ayrıca adımın ilk hecesi ile soyadımın son hecesini içinde barındırır, HÜMA.
Asla vazgeçemeyeceği nickimdir bu benim.
normalde sabit kullandığım bir nick vardı ama onu istemedim nedense ve bu nicki gördüm bir yerde çok hoşuma gitti,anlamına baktım anlamıda hoşmuşsevdim,içime sindi artık değiştirmeden kullanacağım yeni sabit nickim ;)
Lethe :
1) Bknz. Dark Tranquility - Lethe
2) Lethe, Yunan mitolojisi'nde yeraltı dünyasında (Hades) akan nehirlerden biri. Bu nehrin suyundan içen gölgeler (ölülerin ruhları) dünyada yaşamış oldukları geçmiş fani hayatlarına dair her şeyi unuturlardı.
3) Lethe cehennemde akan nehirlerden biri ve unutturma nehri olarak biliniyor.
Bir diğer anlamı ise, cehennemde akan nehre gelen ölüleri yıkayan meleğin adı.