Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3045 gün önce görüldü
Orta Dünya evreninde Ayrıkvadi'nin elf prensesi, yarı elf Elrond ile elf kraliçe Celebrian'ın kızıdır. En sevdiğim filmlerden de biridir. Anlamı ''AkşamYıldızı'' dır.

Filmin en güzel repliklerinden biri de kendisine aittir ;
'Tek başıma uzun çağlar boyunca yaşamaktansa, seninle tek bir hayat yaşamayı istiyorum. Ölümlü hayatı seçiyorum aragorn. (Arwen)'

sahi ben neden bu nicki kullanıyorum

Oggy adlı çizgi filmden esinlendim.

bahsi geçen oggy:
Oggy-tetris-oggygamecom.gif

Sevdim,sevdalandım...
Sustum.
Güvendim, kırdılar her defasında,
Yine sustum.
İpin ucundan yakalamışken,
Olmaz dediler yine sustum.
Şimdi bu çığlıklar(Vaveyla) neden diye sorma
Hep bu susma’lar yok mu,
İşte bitiş çizgisinde başlıyor isyanlarım!

yazan ben.

işte Vaveyla'nın hikayesi (:

Cunku maria puder en sevdigim roman karakterlerinden biridir.

Youtube da Ezel in bir videosuna denk geldim. Dizideki en sevdiğim sahneydi. Ezel oldum.

Chiko diye film var, onu izledikten sonra gerçekten etkilendim..

cunku kitititititim en sevdigim cikilitam :kiki: :kiki:

Oylamaya sunduk. Lost mu keroLayn mı diye. Çoğunluk lost dedi. Biri de çıktı bu nicke ergen dedi. Ben de keroyu yedirmem size dedim öylelikle keroLayn'a geri döndüm. Ama oylamada geri kalmasının da etkisi vardı şimdi Allah için. Muhaliflik kanımda var :honk:

Oylamaya sunduk. Lost mu keroLayn mı diye. Çoğunluk lost dedi. Biri de çıktı bu nicke ergen dedi. Ben de keroyu yedirmem size dedim öylelikle keroLayn'a geri döndüm. Ama oylamada geri kalmasının da etkisi vardı şimdi Allah için. Muhaliflik kanımda var :honk:

Keske Oylama sonuclarina göre davransaydin.

Nedense nickini okudugum zaman kırolayn diye okuyorum :icon_wink:

Tam anlamıyla beni yansıttığı için.
İçimdeki ben'i kimse bilmesin diye..

Elia Martell... Yaşadıkları, hissettikleri, üzüntüleri... Hepsi benimkiler ile birebir neredeyse. Sessiz, içe kapanık, çoğu şeye göz yumabilen birisi, aynı zamanda aşağılanan, hor görülen. Tıpkı benim gibi. Okuyanlar bilir zaten.

Geri