Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
Bilen bilir bu şifreyi yazınca derdiniz tasanız kalmıyo. O yüzden cnm

beni yansıttığından jan dark ve ben :)))

Çok sevdiğim adam tarafından ummadigim bir vakitte terk edildigimde gunlerce içime kapanmis haftslar sonra disari cikip beyoglunda kendi basima bir Sahafta gezerken emekli ogretmen yasli amca kitaplari kurcalayip acaba hangisini alsam dediğim sirada ; "Güzel gözlü kız Maria puder'i bilir misin?bilmiyorsaniz mutlaka okuyun" dedi. Merakimdan alıp okuyup bolca aglamistim. Okuduğum çoğu yerde kendimi ozdestirmis altını çizip arada açıp açıp okumuştum.

Sonra kitabı sevdiğim adama kargo ile yolladım icine not yazip "okumasan dahi altını çizdigim kısımları okusan beni anlamam için kafi olacak" dedim.

Altını çizdiğim kısımlar ;

Dünyada sizden, yani bütün erkeklerden niçin bu kadar çok nefret ediyorum biliyor musunuz? sırf böyle en tabii hakları imiş gibi insandan birçok şeyler istedikleri için... beni yanlış anlamayın, bu taleplerin muhakkak söz haline gelmesi şart değil... erkeklerin öyle bir bakışları, öyle bir gülüşleri, ellerini kaldırışları, hulasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki... kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini farketmemek için kör olmak lazım. herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek, küstahça gururlarını anlamak için kafidir. kendilerini daima bir avcı, bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçemiyorlar. bizim vazifemiz sadece tabi olmak, itaat etmek, istenilen şeyleri vermek... biz isteyemeyiz, kendiliğimizden bir şey veremeyiz... ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum

dünyada bir tek insana inanmıştım. o kadar inanmıştım ki, bunda aldanmış olmak, bende artık inanmak kudreti bırakmamıştı. ona kızgın değildim. ona kızmama, darılmama, onun aleyhinde düşünmeme imkân olmadığını hissediyordum. ama bir kere kırılmıştım. hayatta en güvendiğim insana duyduğum bu kırgınlık, adeta bütün insanlara dağılmıştı; çünkü o benim için bütün insanlığın timsaliydi. sonra, aradan seneler geçtiği halde, nasıl hâlâ ona bağlı olduğumu gördükçe, ruhumda daha büyük bir infial duyuyordum

Bu kısım hala öyledir benim için.

hayatta yalnız kalmanın esas olduğunu hala kabul edemiyor musunuz? bütün yakınlaşmalar, bütün birleşmeler yalancıdır. insanlar ancak muayyen bir hadde kadar birbirlerine sokulabilirler, üst tarafını uydururlar; ve günün birinde hatalarını anlayınca, yeislerinden herşeyi bırakıp kaçarlar.*

Ve o gunden ne zaman karşımda beni çok sevdiğini söyleyen arkadas/sevgili görsem aklıma hemen bu cümleler gelir.
Hala öyle.

Ve aradan bir kac gün geçtikten telefonum çalıp hafif titrek sesiyle bu kadın sana ne kadar çok benziyor. Diyip kapatmistir.

"Ben simdi gidiyorum ama ne zaman çağırsan gelirim" gibi bir sözü ayrildigimiz gün söylemiştim kitabı okumadan üstelik.

Hayatta tesadüf diye bir şey yoktur ve evet Maria puder ölmedi.

Ama Raif benim için çoktan öldü.

Yani benim için bir nickten çok daha fazlasıdır.

Amerikalı bir trash metal grubunun ismi Exodus dinlediğim bir grup değil ama ismi hoşuma gittiği için bunu kullanıyorum

Normalde oyunlarda forumlar da x-ray , nükleer şeker , nükleer atık gibi isimler kullanırdım hatta ilk burada da x-ray kullandım ama sonradan uzun sureler burada kalacağım için ismimin olmasına karar verdim.

İleride minibar/cafeme vermek istediğim bi' isim aslında Rakınzel. Nasıl bulduğum hakkında fikrim yok ama seviyorum. Kullanayım dedim.

Hamlet oyununu çok severim oradan bir karakter ophelia bu nickin söylenişi çok hoş geliyor ve Ophelia nın karakteri mükemmel :ask

İzlediğim berbat bir filmden Yakındır değiştiricem ama kime değiştiriem desem Noah yapma, sakın değiştirme diyorlar.

%C3%A7%C3%BCnk%C3%BC-e%C5%9Fe%C4%9Fin-zikinden-dolay%C4%B1_27383.jpg

29 harten birkaçını sıraladık bu oluştu...

benim bir şuçum yok hakim bey !!!

Birisi gelip Insomnia nickini alsın diye. lghkmnj

en sevdiğim filozoflardan biri. nietzsche'yi de baya seviyorum ama şimdi adını yazmayı becerip etiket atamazsınız diye onu seçmiyim dedim.

Ben seçmezsem muhtemelen kimse seçmeyecekti..

10 yıl önce şarkılarını dinlediğim birine ait mahlas

Geri