Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağol :d İlginç nick ..hoşgeldin :p
Hoş geldiniz.
Ee umalım fantezi tanrısından çabuk sıkılmassınhoş buldumİlginç değilmi denizler tanrısından sıkıldım
![]()
Ee umalım fantezi tanrısından çabuk sıkılmassınMitolojiyle çok ilgilisin belli:d
Tamam okicammistik bir yapı ancak ve ancak mitoloji duvarını yıkarak anlaşılabilireee fızığimde Eski yunan heykellerini kıskandıracak şekli aldı
![]()
![]()
Üç güzeller masalını okuyabilirsin Mitolojinin kaynağıdır
bu arada bu nickle beni başka bir forumda Bayan sanmışlardı Oysaki Tanrısı yazmıştım Tanrıçası degıl
![]()
![]()
Tamam okicam
Asdfghjjjj kız sanmışlar,sesli güldüm![]()
Hmm sesli gülmek hanımlara yakışmıyor diye mi??? Heyy allahım taam denicemSesli gülmek mitolojide kabalıktır (: elmacık kemiklerini ellerinle sıkarak gül ses cıkmaz![]()
Hmm sesli gülmek hanımlara yakışmıyor diye mi??? Heyy allahım taam denicem![]()
Alındım şimdi ama,evet baya bir sert oldu,dakka bir gol bir seni kızlar sevmicek söyliyim:hih: DenicemKusura bakmayın ama cidden yakışmıyorhorlayan amcalar gibisiniz sertmi oldu
![]()
Dene ve pişman olmayacaksınDDDDDDDDD
Alındım şimdi ama,evet baya bir sert oldu,dakka bir gol bir seni kızlar sevmicek söyliyim:hih: Denicem![]()
Umutsuz olma bukadar Allah büyük:cici:Sevilecek bir yanım fiziğim, özelliğim Türüm yokDDDDDDDDDD
Umutsuz olma bukadar Allah büyük:cici:
bnmde önceki nickim feroniaydı,hoşgeldiniz![]()
Uzun mesafeli düşünmüşsün,akıllı adam vesselamAllah tabiki büyüktür, umutsuz değilim memnunumayak bağı yok parasızlık yok hediye uğruna meteliksiz kalmak yok kıskanclık yok
![]()
![]()
![]()
kendimi boodye adıyorum
![]()