Nicki tanrı :)

Konu sahibi son olarak 4563 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ee umalım fantezi tanrısından çabuk sıkılmassın:D Mitolojiyle çok ilgilisin belli:d

mistik bir yapı ancak ve ancak mitoloji duvarını yıkarak anlaşılabilir :D eee fızığimde Eski yunan heykellerini kıskandıracak şekli aldı :D :D :D Üç güzeller masalını okuyabilirsin Mitolojinin kaynağıdır :) bu arada bu nickle beni başka bir forumda Bayan sanmışlardı Oysaki Tanrısı yazmıştım Tanrıçası degıl :D :D

mistik bir yapı ancak ve ancak mitoloji duvarını yıkarak anlaşılabilir :D eee fızığimde Eski yunan heykellerini kıskandıracak şekli aldı :D :D :D Üç güzeller masalını okuyabilirsin Mitolojinin kaynağıdır :) bu arada bu nickle beni başka bir forumda Bayan sanmışlardı Oysaki Tanrısı yazmıştım Tanrıçası degıl :D :D
Tamam okicam :D
Asdfghjjjj kız sanmışlar,sesli güldüm :D

bnmde önceki nickim feroniaydı,hoşgeldiniz:)

Allah tabiki büyüktür, umutsuz değilim memnunum :D ayak bağı yok parasızlık yok hediye uğruna meteliksiz kalmak yok kıskanclık yok :D :D :D :D kendimi boodye adıyorum :D
Uzun mesafeli düşünmüşsün,akıllı adam vesselam:D İstediğin boodiye gelirsin inşallah hayatındaki telaş bunla yeterli diyorsan ok sana iyi yanlız yaşlanmalar:D şaka şaka allah gönlüne göre versin her daim:cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri