Nick'e Aldanmak.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nick'e aldanmak degil o, sonucta ruhumuzun yansimasi demek guzel mis veya yakisikli. Ondan aklinda oyle canlandirmissin : ))

Sen yine bi haltlar karistiriyorsun, degil mi.

ik weet nie als ik naar profiel kijk denk ik helemaal anders : )

Kandirik mi yapiyorlar sana yabanican ? .P benim nickim tamamen gercek :D kimseyi hayal kirikligina ugratmiyor ama avatar ugratiyor sanirim cogu zaman avatardaki sen misin diye soru aliyorum

Watercan yok oyle bende kanma filan profiller cok havali kisilerle uzaktan yakindan alakasi yok ondan didim.p

Watercan yok oyle bende kanma filan profiller cok havali kisilerle uzaktan yakindan alakasi yok ondan didim.p
O benim de dikkatimi cekti mesela profile bakinca dunya stari gercegi bizim Ankarali Turgut gibi .p Saka bi yana insan sevdigi ya da hayal ettigi seyleri koyar profiline pek takilmamak gerek ama sen yine de benim kulagima fluisteren yapabilirsin over wie je het hebt :D

O benim de dikkatimi cekti mesela profile bakinca dunya stari gercegi bizim Ankarali Turgut gibi .p Saka bi yana insan sevdigi ya da hayal ettigi seyleri koyar profiline pek takilmamak gerek ama sen yine de benim kulagima fluisteren yapabilirsin over wie je het hebt :D

ne kadar dedikoducusun pes :D ik heb over niemaand echt : )

Avatarına bakıp, hayaller kuruyorsan, hatta mastürbasyon yapıyorsan bu senin mallığındır.
Görücü usulüyle evlenmeye karşı çıkıp profil avatarından etkilenip duygular besleyen tayfa da var.

bazi insanlara yazarsin anlar bazilarinada yazdiktan sonra izah etmeye calisirsin halk dilinde malafat diyoruz onlara ..

saçlarımı küt kestirip kahkül bırakırsam, gözlerime de botoks yaptırırsam olur, abartmayın:benmi:

Avatarda ki velet pek benzemiyor bana tavuklarlada bir bağım yok ama sigara içiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri