::d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick'e aldanmak degil o, sonucta ruhumuzun yansimasi demek guzel mis veya yakisikli. Ondan aklinda oyle canlandirmissin : ))
Sen yine bi haltlar karistiriyorsun, degil mi.
Kandirik mi yapiyorlar sana yabanican ? .P benim nickim tamamen gercekkimseyi hayal kirikligina ugratmiyor ama avatar ugratiyor sanirim cogu zaman avatardaki sen misin diye soru aliyorum
ahanda yabani forumdan birisine laf sokuyo) gel bakim yamacıma yer cücesi kimimiş söyle (pm at ortada afişe etmeyek ayıp olmasın )
Seni nasıl hayal edelim onu söyle.
O benim de dikkatimi cekti mesela profile bakinca dunya stari gercegi bizim Ankarali Turgut gibi .p Saka bi yana insan sevdigi ya da hayal ettigi seyleri koyar profiline pek takilmamak gerek ama sen yine de benim kulagima fluisteren yapabilirsin over wie je het hebtWatercan yok oyle bende kanma filan profiller cok havali kisilerle uzaktan yakindan alakasi yok ondan didim.p
O benim de dikkatimi cekti mesela profile bakinca dunya stari gercegi bizim Ankarali Turgut gibi .p Saka bi yana insan sevdigi ya da hayal ettigi seyleri koyar profiline pek takilmamak gerek ama sen yine de benim kulagima fluisteren yapabilirsin over wie je het hebt![]()
ne kadar dedikoducusun pesik heb over niemaand echt : )
Nou nou niet zo he .p
seninde profilin yaniltici : )
Onu demistim zaten hayal kirikligina ugratiyorum diye![]()