Nick'e Aldanmak.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazi kisilerin nicklerini profilini gorunce insan 1,92 boyunda 90 60 90 yakin bisey hayal ediyor zamanla gormeye sansimiz oldu mu 1,62 boyunu gecmeyen gobekli deisik seyler cikiyor karsimiza ..
YkDRlD.png
[/url][/IMG]

Nickler karakterleri yansıtamıyor elbet bunlar hep beynimizin hayal merkezinde rastgele oluşan oluşumlar.

Verilmek istenen mesajı tam olarak anlayamadım :)

Seni kim hayal kırıklığına uğrattı onu da yazsaydın bari :)

Genelde avatar zevkine bakarak analiz yapmaya çalışıyorum.
Bu durum tanımadıklarım için geçerli.

Kim bu kişi kamuoyunu aydınlat lütfen :))

Beni gören biliyor zaten :p

genel olarak yazdim gercekten burda bulundugum sure icinde gorduklerimden cikardigim sadece.

güzel nicki olan erkeklere yürüyorum ben hep aldatıyorlar beni :p

genel olarak yazdim gercekten burda bulundugum sure icinde gorduklerimden cikardigim sadece.

Nick'e aldanmak degil o, sonucta ruhumuzun yansimasi demek guzel mis veya yakisikli. Ondan aklinda oyle canlandirmissin : ))

Sen yine bi haltlar karistiriyorsun, degil mi.

Kandirik mi yapiyorlar sana yabanican ? .P benim nickim tamamen gercek :D kimseyi hayal kirikligina ugratmiyor ama avatar ugratiyor sanirim cogu zaman avatardaki sen misin diye soru aliyorum

Nickimle ozdesmis avatarlarlarimla bütünleşmiş biriyim xd
Kendimi eklemeyince bile ekle diyenler sağolun var olun :p

buna göre yaşlı ve uyuşturucu taciri biri olmam gerekiyor

Hele ki Nickle kombide edilden yakışıklı kaslı avatarlarıyla gerim gerim yazanlar var :D

ahanda yabani forumdan birisine laf sokuyo :)) gel bakim yamacıma yer cücesi kimimiş söyle (pm at ortada afişe etmeyek ayıp olmasın )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri