Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha iyiyim canım şükür. Teşekkür ederim.Ay ben seni yokluğunu farkettiginiz üye konusuna yazacaktım unuttum sonradan hfjshdhd geçmiş olsun yavrum nasıl oldun iyi misin
Teşekkürler Özlem. Mutfak kraliçesi, hepimize güzel yıllar.Musmutlu yıllar.
Çok teşekkür ederim güzel mesajın için..sen hep böyle kal Cafer, hiç degisme. : )))
enerjin, insanlığın, huyun... çok belli etmesem de bende yerin büyük. iyi ki varsın, iyi ki doğdun.
dileklerinin gerçekleştiği, sağlıklı, huzurlu, mutlu, nice güzel yıllara...
Teşekkürler kardeşim.doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederim Gökçe'nin anasıMutlu yıllar dilerim
Teşekkürler, çok sağ ol. Hepimize sağlıklı yaşlar.Mutlu ve sağlıklı yaşlar.
Teşekkürler, hepimize mutlu yıllar.Mutlu yıllar.
Teşekkürler sisterim. Çok sağ ol.Doğum günün kutluu olsunn..
Teşekkürler, hepimize sağlıklı seneler.nice mutlu saglikli senelere
Çok sağ ol. Ben teşekkür ederim sana.doğduğun için teşekkürler brotherim...
Teşekkürler müdür. Çok sağ ol.Doğum günün kutlu olsun![]()
Teşekkürler Ayşe. Sana çok geçmiş olsun.. sağlıklı bir sene diliyorum hepimize. Özledik görmeyince.. hastalandım diye bilgi ver bir daha...Bir hastalandık hemen @Aze açmış konuyu……..
Şaka şaka ailen ve sevdiklerinle güzelliklerle dolu bir yaş diliyorum.
Teşekkürler en sevdiğim golcü.. eski okey ortağım.Nice yıllara![]()
Aze hanımı görevlendirdik, ben alıntı işlerine bakıyorum lari hanım.Bu run hiçbirimize like atmaz şimdi… Yazmamak lazımdı…
Teşekkürler, hepimize sağlıklı seneler kardeşim.Sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara.
Teşekkürler, Malatya'nın gülümutlu yaşlar adanalı....
ev de kaldın iyice xd
Teşekkürler, hepimize mutlu seneler.mutlu seneler
@R-K ile dalga geçiyorsunuz. Artık her şeyi sakliycam fjnfnfnTeşekkürler sisterim. Çok sağ ol.
Teşekkürler, hepimize sağlıklı seneler.
Çok sağ ol. Ben teşekkür ederim sana.
Teşekkürler müdür. Çok sağ ol.
Teşekkürler Ayşe. Sana çok geçmiş olsun.. sağlıklı bir sene diliyorum hepimize. Özledik görmeyince.. hastalandım diye bilgi ver bir daha...
Teşekkürler en sevdiğim golcü.. eski okey ortağım.
Çok sağ ol.
Bu yaptığın kurallara aykırı.. ban sebebi.@R-K ile dalga geçiyorsunuz. Artık her şeyi sakliycam fjnfnfn
Teşekkürler Eyüp. Çok sağ ol.Doğum günün kutlu olsun
Hepimize mutlu yıllar, teşekkür ederim.Mutlu yıllar Run, tebrikler
Not alıp Aze hanıma bilgi veriyorum.. Excel de liste yapıyor.. kimler yazmış, kimler yazmamış ahah.Hepsine de cevap veriyor
Aynı anna jdjd
Sevenlerimi bekletmek istemedim. Mesajlar bekleyince soğuyorBugün doğum günü olduğu için erken uyanmış, normalde 4 gibi günaydın yazıyor...