Nice yillara Run

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alavarez 'in dediği aklıma şeyi getirdi,bazı günler müsaitsem öğlen arıyorum caferi tak diye açıyor telefonu ve sıfır uyku hali sesinde. Her seferinde kahkaha atıyorum....
insan hiç mi esnemez, sabaha karşı uyumuşsun sonuçta nasıl o saatte aradığımda nasıl o ses tonu o kadar normal ve coşkulu olabilir....Çok garip ya. nice yıllara canım diğer forumdaki alıntıları bitirdin mi.... mesai harcadın resmen tüm gün...

@Alavarez 'in dediği aklıma şeyi getirdi,bazı günler müsaitsem öğlen arıyorum caferi tak diye açıyor telefonu ve sıfır uyku hali sesinde. Her seferinde kahkaha atıyorum....
insan hiç mi esnemez, sabaha karşı uyumuşsun sonuçta nasıl o saatte aradığımda nasıl o ses tonu o kadar normal ve coşkulu olabilir....Çok garip ya. nice yıllara canım diğer forumdaki alıntıları bitirdin mi.... mesai harcadın resmen tüm gün...
Kaç forum var..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bunun nedeni aslında dramatik bir şey ama buraya yazıp dram yaratmak istemiyorum..
Sana söylerim bunu, geçerli bir sebebim var.. duygusallık yapmamak için şu an yazmıyorum..
Onun dışında senin sesini duyunca mutlu oluyorum ya.. hele şak diye sigara yakıyorsun ya, ulan zippo çakmak kullanıyorsun sanki..

• Öpücük
Nice senelere dostum.

• Beğen
Hayatta herkesle tanışırsın ama bazı insanlar kalbine dokunur. Sen benim için öyle birisin. Bana verdiğin değeri, dostluğunu ve samimiyetini her zaman hissettirdin. Belki sana ne kadar kıymet verdiğimi her zaman anlatamıyorum ama bil ki varlığın benim için çok değerli. Böyle güzel kalpli bir arkadaşım olduğu için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın. Yeni yaşın sana sağlık, huzur ve mutlu günler getirsin. 🤍

• sarılma
Hayatta herkesle tanışırsın ama bazı insanlar kalbine dokunur. Sen benim için öyle birisin. Bana verdiğin değeri, dostluğunu ve samimiyetini her zaman hissettirdin. Belki sana ne kadar kıymet verdiğimi her zaman anlatamıyorum ama bil ki varlığın benim için çok değerli. Böyle güzel kalpli bir arkadaşım olduğu için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın. Yeni yaşın sana sağlık, huzur ve mutlu günler getirsin. 🤍
Teşekkürler canım benim.
Sende benim için çok kıymetli birisin.
Hep beraber mutlu, keyifli, sağlıklı senelere diyorum.
Her zaman hissediyorum bana verdiğin değeri, teşekkürler.

Sonrasında kaldığı yerden uykusuna devam etmesi peki :d

• Kahkaha
tüm bunları ne ara yapıyorsun? @Run yazın öldüm bittim bi kahve bile yapmıyorlar diye bizi mi kekledin…

• Kahkaha
Doğum günün kutlu olsun kardeşimm mutlu yıllara

• Beğen
Tahayyülün efendisi..kizlarin sevgilisi..ask adami..armoni krali..iliski uzmani sayin Run...
Lan iyi ki varsin...güldür güldür showumuz bizim.
Hep mutlu ol Cafercim..hayat sana hep güzellikler getirsin...ask acisi ve bol para ve saglik...
Seviliyorsun <3
Sohbetlerimizin kaliciligina, kadehlerimizi Run icin kaldiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri