Nice Mutlu Yaşlara Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıızz doğum günün müydü. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
İyi ki doğdun :*

Hahah:d
Mutlu yıllar dilerim, sevdiklerinle nice güzel, huzurlu, sağlıklı senelerin olsun:party_face::emoji_star:

35 yıl keça kurda olarak salın ortalıkta 36 ya Asena olarak giriş yap
kahpe felek sana ne ettim sen neyledin! kjkhkh

Son düzenleme:
Canım benim aslan kürdom iyi ki doğdun. Yeni yaşın güzellikler getirsin. Mutlu ol hep. :*

1 ocak degil miydi ya... yavrum benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel senelerin olsun cimcimenle ❤️❤️

Canım benim aslan kürdom iyi ki doğdun. Yeni yaşın güzellikler getirsin. Mutlu ol hep. :*
Canım benim çok teşekkür ederim yeni yaşım ne getirir bilemem ama geçmiş yaşım sizleri tanımama şahitlik etti iyiki tanifim hepinizi kırdım kırıldım da zaman zaman ama hepiniz benim için birer tecrübe oldunuz sevdiklerimi bir kenara koyuyorum sevmeyenlerim de iyi ki varsınız hepsiniz .

1 ocak degil miydi ya... yavrum benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel senelerin olsun cimcimenle ❤️❤️
Asko ya evet klasik Kürt doğum günü şesi 1 Ocak çok haklısın ama ben derin bir araştırma yaptım amcam askere gittiği gün kuşluk vakti doğmuşum
Amcama sordum hangi yıl hangi ay hangi gün askere gittin diye ve doğum haritası çıkardım an be an kghgjfjcnz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri